VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Munspel, Andar och Djävulshål

Med tanke på förra veckans tragiska ämne när jag berättade om Trollet och rättegången känns det extra bra att kunna presentera ett avsnitt som fullständigt dryper av kärlek och gemenskap.

I veckans podd med MultiMammorna gästas vi nämligen av en av mina absolut finaste vänner Annika Ljungberg! Annika lärde My och jag känna för många år sedan när vi gick modevisning för Love Forever tillsammans och det sa klick direkt! annikalAnnika är dessutom en av de mest jordnära och omtänksamma människor jag känner vilket jag tror är ganska ovanligt för en världsartist som har sålt 12 miljoner plattor världen över och dragit mer publik än Sting!

Numera är Annika frontfigur i bandet C.E.J (Cotton Eye Joe) men hon slog igenom med countrytechnogruppen Rednex 1994. I MultiMammorna ger hon oss sin version av den uppmärksammade rättighetstvisten som fortfarande pågår, något hon inte pratat om offentligt tidigare. Vi talar även om hur det är att leva med blodcancer och hur hon genom Friskhusets Cellvatten hjälper kroppen till självhjälp.

Lyssna gärna till vad jag skulle vilja påstå är ett av våra bästa avsnitt av MultiMammorna där det bjuds på både munspel, allvar och många härliga skratt samt prat om andar, vättar och djävulshål! I ”veckans pojkvän” pratar vi dessutom om den perfekta dejten, vilket kan vara särskilt intressant för alla singelkillar som drömmer om att imponera på Annika som är öppen för trevliga förslag ;-).

Avsnittet ”Möte med en Världsartist” hittar du HÄR. //ÅAnnika120171117_14190920171117_12321520171117_14374220171117_143829


Kommentarer


  1. titti jahn 3 december, 2017 on 18:02 Svara

    Håller med dig – Annika är en kanontjej!

    • Åza Brennander 3 december, 2017 on 19:30 Svara

      Bästa sorten Titti! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna