VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sverigedemokraternas partiprogram chockerar

God morgon i stugan…eller..?
Idag är jag nämligen riktigt ilsken. Men kanske får jag skylla mig själv för om man börjar läsa partiprogram en fredagskväll kanske man får räkna med att bli lite upprörd med sömnsvårigheter som ett brev på posten..

Inatt konstaterade jag nämligen bl a att om Sverigedemokraterna får så stor inverkan på vårt lands politik som jag befarar att de kommer få efter nästa val då gör jag bäst i att lägga ner verksamheten och emigrera för de står definitivt INTE för ett Sverige jag varken kan eller vill verka i.

Likt alla partier finns det självklart delar i Sverigedemokraternas partiprogram som är bra men det är så mycket som är ren skit också!20171202_102035 Jag skriver t ex under på att vi har megastora problem som vår migrations-/integrationspolitik har skapat så där krävs det krafttag av ALLA, oavsett var man står politiskt.

Men att samkönade par inte skulle kunna ge ett barn en lika bra uppväxt som två biologiska föräldrar och därmed varken få adoptera eller inseminera är ju helt sjukt!

Jag har flera vänner som lever i samkönade relationer och har barn. Barn som får otroligt mycket mer kärlek och goda värderingar hemifrån än många barn som växer upp i det SD kallar ”kärnfamilj” i sitt partiprogram!Axel-Illustration-1För mig som förser vår extremt underbemannade sjukvård med kompetenta EU- läkare, -sjuksköterskor och -tandläkare som studerat svenska i många månader och tagit beslutet att starta ett nytt liv i Sverige kändes det helt groteskt att läsa att SD ”förespråkar en modell med gästarbetare där utländsk arbetskraft kan få tillfälligt uppehållstillstånd”.

Hur många kompetenta läkare tror ni är intresserade av att lära sig ett nytt språk, rycka upp sina familjer och bidra till att du och din familj får en bättre vård på premissen ”tillfälligt uppehållstillstånd i Sverige”?

Dela gärna så att folk förstår att SD står för så mycket mer än en hårdare reglerad invandring.

Jag är mållös….  //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna