VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Två Överraskningar och En Vinnare

När jag kröp ner bredvid Tobias inatt undrade han vad jag hade för ny parfym på mig och tillade att den doftade ”supergott”…

Faktum var att jag inte hade någon parfym. Det är nämligen hudvårdsprodukterna från Palina som doftar så underbart! Snacka om succé (på många sätt).. 😉

Nu är det äntligen dags att presentera vinnaren av den superlyxiga och väldoftande antiage serien från PalinaAntiage gruppbild  Stort GRATTIS till Madeleine Jonasson @madelad83! Du har vunnit en komplett hudvårdsserie från Palina värd 4 675 kr !

Maila mig din adress och mobilnummer på azabrennander@outlook.com senast den 10 december så skickas produkterna till dig.20171126_173757Till dig som inte hade turen att vinna denna gång har jag TVÅ överraskningar…

– Palina erbjuder 20% på all hudvård med koden Åza20 (kan inte kombineras med andra erbjudanden) t o m den 17/12. Perfekt till julklappar m a o!

– I början av veckan kommer en ny finfin tävling så håll utkik.

Trevlig kväll! Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna