VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förlåt

Hur mycket kan man förlåta och vad vill man förlåta?….

Nytt avsnitt av MultiMammorna där My och jag diskuterar allt ifrån konflikter i kärleks- till vänskapsrelationer är ute nu! Du hittar det HÄR och god morgon förresten ;-)-.20171009_125522 FÖRLÅT & 48-TIMMARSREGELN
Multimammorna diskuterar ursäkter. Vad kan man förlåta och vad är omöjligt att förlåta? Otrohet och svek kommer upp på tapeten när Åza och My berättar om sina egna erfarenheten och delar med sig av hur de hanterade det…


Kommentarer


  1. j 19 november, 2017 on 17:26 Svara

    Sen finns det dom som aldrig kan säga förlåt, nånsin! Jobbigt, hur hanterar man en sån mänska, säga upp bekantskapen, vänskapen, kärleken eller vad det nu är.Jag känner en sådan, som aldrig haft förmåga att säga ordet förlåt.
    Ha en fortsatt bra söndagskväll!

    • Åza Brennander 19 november, 2017 on 21:44 Svara

      Tragiskt. Känner också en sådan.. Detsamma önskar jag dig. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna