VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Komplikationer och MultiMammor

Bilden nedan är tagen mindre än ett dygn efter att jag för snart ett år sedan genomgick en skönhetsoperation i form av ett litet ansiktslyft där jag tog bort en ”skinnflärp” under hakan…

Om du vill se före- och efterbilder och läsa mer om operationen hittar du det inlägget här MEN det jag inte tidigare har berättat är att det uppstod komplikationer efter min plastikoperation…1111111serhah DET och mycket mer så som ofrivillig barnlöshet, aborter m.m pratar My och jag om i veckans avsnitt av MultiMammorna där vi också slår fast att allt som rör kvinnokroppen är kvinnans eget val!

Som utlovat kommer här bilder från när jag vaknade upp i någon form av chocktillstånd över vad jag gjort, ”elefantörat” och ärren som jag fortfarande har problem med och kommer behöva korrigeras i början av nästa år. 20161129_19424920161129_215849Bakom hö öraSist men inte minst vill jag återigen påpeka vikten av att välja en seriös kirurg och klinik om man funderar på att göra någon form av ingrepp. Det är nämligen inte helt ovanligt att något tillstöter och då är det oerhört skönt att veta vart man enkelt kan vända sig för att få råd och hjälp.

Veckans avsnitt ”Rätten till sin kropp” hittar du HÄR.

Kram Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna