VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Han kan (om han vill)

Om du är mamma eller pappa förstår du min lycka över att tonåringen valt att flyttat tillbaka till mig efter att ha tvärvägrat att ha med mig att göra ganska många veckor. Men nu är han tillbaka igen (dagarna i samband med genombrottet förra veckan var bara bonus). Jag frågade honom om han saknat mig de veckor han valde att bara bo hos sin pappa. Svaret kom blixtsnabbt.. ”Njae, mest din goda mat och Inez…”

Nåja, man får vara glad för det lilla och jag tar saker som att han vill ha hjälp med läxorna, att han erbjuder sig gå ut med hunden, att han ger mig en kram när jag kommer hem från jobbet och sist men inte minns att han ERBJÖD sig fixa middagen ikväll, trots att han saknat MIN mat!20171024_183437 Jag säger bara KORS i TAKET! Det enda jag behövde göra ikväll var att följa inköpslistan! Kycklingwoken med äggnudlar, broccoli, vitlök, cashewnötter och teriayaki var riktigt delikat! Nästan för bra för att vara sann faktiskt vilket gör att jag misstänker en komplott.. Tobias och jag har nämligen en viktutmaning som avslutas nästa vecka och hittills leder jag eftersom jag lyckats äta väldigt sparsamt på kvällarna. Kan det var så att sonen är MUTAD av Tobias….
20171024_191720 Mutad eller ej. Nu vet jag i alla fall att han kan (bara han vill), min stora ”rackarunge”!20171024_191813 Trevlig kväll. Kram Å


Kommentarer


  1. Lars Karlsson. 24 oktober, 2017 on 21:44 Svara

    Bara njut Åsa.
    Klart att det är en komplott. ?

    Du vinner ändå på många sätt.
    Lite får du ju förlora men du vet ju att du är bäst ändå.

    Kram L

    • Åza Brennander 24 oktober, 2017 on 23:23 Svara

      HATAR ju att förlora oavsett om det är i Fia med knuff eller familjefejder Lars!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna