VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ensam mamma söker – Pressträff och Premiäravsnitt

Ikväll är det dags! Klockan 21.00 smäller det! Då är det nämligen premiär för Ensam mamma söker på Tv3 men redan förra veckan hade My och jag förmånen att gå på pressträff OCH se kvällens avsnitt, så vi vet redan ”allt” om mammorna och killarna (eller i alla fall lite grann)..ensam-mamma-soker-2017-700x700I år är det underbara Jessica Andersson som leder programmet och tjejerna som söker kärlek är från vänster Beatrice 26, Johanna 29 och Jenny 34.

Tre supermysiga tjejer som helt klart hade nerverna på helspänn inför första avsnittet (eller var det möjligen Johannas vilding som bidrog till stämningen)…20171009_094118Söt som socker var han i alla fall och jag tror inte Johanna har många lugna stunder ihop med gullegrynet. Det ska bli spännande att se hur de potentiella pojkvännerna, som inte har barn själva sedan tidigare, tar det ”paketet” när det är dags att flytta hem till mammorna.20171009_104120Vill du höra intervjun Ensam mamma söker gjorde med mig och My efter pressträffen hittar du den HÄR.image001 Trevlig kväll och mycket nöje önskar två mammor som slutat söka.. 😉

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna