VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tonårsdramatik – Nytt poddavsnitt med MultiMammorna

God morgon bästa du! Denna veckan är ju lite speciell eftersom vi släppt TVÅ avsnitt av podden p g a att Anna Book gick och vann Biggest Loser i måndags..IMG_20171010_070725_599Så varsågod, här kommer ytterligare ett avsnitt och i dagens podd tar vi bl a upp svårigheterna med att vara tonårsförälder, att vara tonåring, våra dieter och ett nytt inslag som vi kallar ”Veckans Pojkvän”…
mm213Så här beskriver I LIKE RADIO avsnitt 23 som du hittar HÄR.

Åza känner sig misslyckad för att hennes son har flyttat hem till sin pappa på heltid och My pratar om sin egna turbulenta tonårstid. Det pratas också om mammornas nya dieter och My ger sina absolut bästa PT-tips när det kommer till kost och träning! Du får även ta del av ett nytt poddinslag; ”Veckans pojkvän” – där My, Åza och spännande gäster delar med sin av nåt deras partner gjort som varit konstigt, roligt eller lite extra kärleksfullt och den här gången är det Anna Book, som gästade föregående avsnitt, som avslöjar nåt oväntat om sin partner…20170919_144200Ps. Här hittar du recepten på chokladbollarna och frökexen vi pratar om i podden.


Kommentarer


 1. Lotta 15 oktober, 2017 on 14:42 Svara

  Förstår att du känner dig ledsen när Tim flyttat till sin pappa. Han kommer tillbaka och kommer tacka dig att du håller på regler. Måste ju förstå att när man kan välja var man kan bo att han tar chansen ? Bor båda föräldrarna ihop har man inte den möjligheten. Men varför kunde han inte behålla nyckeln till ditt boende? Barn i den åldern måste tänja på gränserna
  Stor Kram❤️

  • Åza Brennander 15 oktober, 2017 on 18:56 Svara

   Anledningen till att han fick lämna nyckeln var för att han inte både skulle kunna behålla kakan och äta upp den.. Under ”provperioden” vill jag att det ska kännas lite för honom också. Att bo hos pappa men springa hos mamma och tömma kylskåpet efter skolan eller hänga här med kompisarna när jag inte är hemma hade ju bara varit ett plus för honom. Vill ju att han ska sakna mig på riktigt. Igår ringde han i alla fall, bara för att berätta en rolig sak och säga att han saknade mig. Det var första gången på fem veckor… Men ett genombrott enligt mig. Tack för omtanken. Kram Å

 2. Sofie 15 oktober, 2017 on 19:07 Svara

  Hittar inte din mejl men du kanske kan framföra till alltforforaldrar att de bör snabba upp laddningen av bilderna. Både din och Mys är lika långsamma. Man hinner läsa all text innan bilderna laddar upp och när de är klart så har man ju redan bytt sida. Så, inte så ofta man väntar kvar och kollar på bilderna. Gäller bara för allt för föräldrar. Och ja, jag har fett bredband och alla andra sidor går snabbt.

  • Åza Brennander 15 oktober, 2017 on 19:19 Svara

   Det ska jag verkligen göra Sofie! Stort tack för att du meddelade! Jag har för övrigt azabrennander@outlook.com. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna