VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Temptation Island

Inatt slogs Fia och jag av den briljanta idén att kolla på skitprogram och dricka vin istället för att gå och lägga oss… och jag bara måste få förfasa mig lite över Temptation Island som nyligen började sändas på Femman.20171011_133807Efter att ha avverkat TVÅ avsnitt på raken är det en hel del frågor som hänger i luften. B la:

– VAD fick Sofia Wistam att ställa upp som programledare? – HUR tänkte produktionen som föreslog Sofia Wistam som programledare? Normalt tycker jag att Sofia Wistam är en lysande programledare men i Temptation Island känns hon bara så fel och gammal! Nu menar jag inte att Sofia W gammal men i relation till deltagarna är hon ju urgammal och kunde varit mamma till hela högen! – HUR tänkte paren som deltager i programmet (kanske särskilt paret där flickvännen utger sig för att vara väldigt svartsjuk?

Frågorna lär jag inte få svar på men vi fick oss i alla fall många skratt. Som när flickvännerna hoppas att singeltjejerna som flyttat in i pojkvännernas hus är ”sjyssta och inte stöter på upptagna killar”. Men HALLÅ där! Har de inte förstått vad programmet går ut på?! Om nu inte produktionsbolaget eller Sofia Wistam förklarat det för dem kanske programtiteln ”Temptation Island” skulle kunna ge en liiiiten hint om vad de gett sig in på och kommer utsätta sina relationer för?!

Kommer jag titta igen? Programmet känns som ett plagiat av Paradise Hotel fast med fokus på att sabba kärlekdrelationer. Det smärtar mig att svaret blir FÖRMODLIGEN trots att det mest känns pinsamt att erkänna..

Idag har för övrigt svägisen/kollegan och jag tillbringat dagen på Berns och hör å häpna vi var på plats hela 10 minuter före utsatt tid TROTS att hårfönen pajade! Det går bra nu😘..20171011_091754Vi har både hunnit med den årliga Netsdagen som strax avrundas med middag OCH ett snabbt besök hos Flickaplattformen och Make Equal för att uppmärksamma att det idag är Internationella Flickadagen!20171011_14420920171011_15274920171011_130221Trevlig kväll! Kram Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna