VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EXKLUSIV intervju med Anna Book – Vinnare av Biggest Loser VIP

Såg du finalen i Biggest Loser VIP ikväll?
I så fall vet du såklart att Anna Book fullständigt UTKLASSADE sina konkurrenter i tävlingen som visades för bara ett par timmar sedan!

Med det sagt har du förmodligen räknat ut att anledningen till att vi inte släppte något avsnitt av MultiMammorna i söndags var att vi väntade på en exklusiv, och faktiskt den allra första intervjun efter programmet, med vår fantastiska vän Anna som numera även kan titulera sig VINNARE av världshistoriens första Biggest Loser VIP!
20171005_134706qI intervjun berättar Anna allt (och mycket mer) om tiden på slottet och relationerna till de andra deltagarna…
Det blir mycket skratt och många avslöjanden om sånt som inte kom med i TV.

Dessutom berättar Anna att hon är en monogam nymfoman och uppmanar alla kvinnor att tänka mer på sig själva. HEJA Anna för det!anna1 Som alltid när Anna är i faggorna fick vi oväntat besök i studion av Sheriffen och Richie från Bandit Rock.anna2Varför My klättrade runt bland gardinerna kan vi nog fundera på men direktlänken till intervjun hittar du HÄR. 😉20171005_134615Stort GRATTIS till en oerhört välförtjänt seger. Anna, DU är GRYM! anna51 Vi hörs snart igen! Puss o Kram Åza & My 20171005_113015


Kommentarer


  1. Sofia 10 oktober, 2017 on 09:18 Svara

    Ska lyssna på tåget sen! ?

    • Åza Brennander 10 oktober, 2017 on 16:21 Svara

      Hoppas du kommer fina nöje i lyssningen. Kram å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna