VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VEM är MANNEN – En pinsam efterlysning

HJÄLP mig för det här är så PINSAMT och enerverande att jag håller på att smälla av, men vi tar det från början..

I förmiddags landade jag ju i huvudstaden och för att inte bara erkänna när jag faller för frestelerna känns det oerhört skönt att kunna lägga ut en bild på min medhavda flygplansfrukost med hembakta paleokex!20171005_101021 Nu till det pinsamma. När jag var på väg in på mitt första möte hör jag någon ropa ”Men titta, där är ju Åza Brennander!”samtidigt som jag ser en stilig karl komma emot mig med långa och målinriktade steg. Det är något bekant med honom men jag kan inte placera honom och än mindre sätta namn på honom.

Jag log lite tveksamt och stammade fram ett häeej tillbaka. Eftersom det dessutom verkade vara en klipsk karl insåg han såklart på mindre än fem röda att jag inte kände igen honom och eftersom jag blivit för gammal för att låtsas bekräftade jag att så var fallet varpå jag frågade varifrån jag kände igen honom. Med ett rungande skratt svarade han ”det kan du ju få klura på och förresten, hälsa familjen” innan han gav mig en bamsekram, lät mig ta en bild, och rusade efter sina vänner…

Så ikväll sänder jag därför ut en efterlysning. VEM är den charmante mannen och varför känner jag igen honom så väl? //Å20171005_115118


Annons

Kommentarer


 1. Sofia 5 oktober, 2017 on 20:23 Svara

  Ingen aning!!?? ”Hälsa familjen”… va! Fattar inget… 🤤🤤🤤

  • Åza Brennander 7 oktober, 2017 on 17:35 Svara

   Men ellerhur Sofia?! 😉

 2. Mickandialog 6 oktober, 2017 on 07:42 Svara

  Va jobbigt. Lova att skriv när du vet
  .
  Stilig är han verkligen.
  Kramisen

  • Åza Brennander 7 oktober, 2017 on 17:43 Svara

   Mysteriet är löst. Har skrivit ;-). Kram Å

 3. Morgan 6 oktober, 2017 on 22:08 Svara

  Vad kul, den killen känner jag. Han var i Halmstad för tre veckor sedan!

  • Åza Brennander 7 oktober, 2017 on 17:45 Svara

   Men vad säger du Morgan?! Nu är i a f mysteriet löst och bloggen uppdaterad. Kram Å

   • Morgan 7 oktober, 2017 on 23:41 Svara

    Vad kul att det löste sig! Micke är en mycket god vän sedan drygt 20 år och jag är inte det minsta förvånad att han lät dig sväva i ovisshet. Jag insåg att Halmstad inte var mycket till ledtråd men jag ville inte göra det för lätt. Ett mysterium är som bäst så länge det är ett mysterium:)
    Hälsa Micke från mig!

    • Åza Brennander 8 oktober, 2017 on 12:43 Svara

     Hahaha, nej du gjorde det ju inte precis lättare för mig Morgan… Världen är allt bra liten ibland. Kram Å

 4. Sören Lundell 7 oktober, 2017 on 12:00 Svara

  Robert deniro, Tom Cruse?

  • Åza Brennander 7 oktober, 2017 on 17:46 Svara

   Hmmm, njaeeee. Men tack för tipset! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna