VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lojalitet och Kärnfamilj

Återigen kunde man inte lita på väderleksrapporten eftersom det så sent som igår utlovades skitväder. I Växjö har vi nämligen haft en helt underbar höstdag med massor av solsken och kärlek. Så underbar att jag både fick tummen ur att klippa gräset (som typ hunnit bli en halvmeter högt) och övertala Fredrik och Fia att dra igång grillen ikväll (med utsikt över sin alltid välskötta gräsmatta)!

Tjoho, så snart landar vi i min lilla barndomsby Lidnäs där jag lovat fixa förrätten, broder att stå för huvudrätten och inte helt oväntat erbjöd sig svägisen/kollegan att fixa efterrätten! En myskväll som högst sannolikt kommer avrundas med att jag som vanligt somnar i biosalongen till någon fantastisk film som alla pratar om imorgon.
IMG_20170930_155143 På tal om kärlek. Jag säger bara dessa båda…
Råttan är fullkomligt betagen av Theo och jag är helt övertygad om att det är ömsesidigt. Idag busade nämligen Theo och jag. Vi brottades på skoj och varje gång jag boxade mot Theo eller han spelade skadad så var Råttan där och skällde ut MIG efter noter. När vi bytte roller gjorde hon dock likadant, d v s fortsatte skälla ut MIG trots att det var JAG som var ”attackerad”. Snacka om att ha blivit bundsförvanter, vad hände med lojalitet och kärnfamilj undrar jag 😉20170930_122346En härlig kväll önskar jag dig! Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna