VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Misstroendeförklarade Bollar

Eftersom det blev en härlig uppståndelse efter gårdagens ”avslöjande” om att det blir en säsong 2 v MultiMammorna och så många ville ha receptet på dadel chokladbollarna jag hade med till fikat (de som My misstroendeförklarade att jag bakat till henne..)

Så HÄR kommer det igen och receptet är hämtat från det paleo inspirerade viktminskningsprogrammet som gjort susen för både kropp och själ!20170909_153959 Lycka till med bollarna! Kram Å


Annons

Kommentarer


 1. Tina 20 september, 2017 on 07:44 Svara

  Wow som jag ser fram mot nya avsnitt med er…. äntligen intressanta ämnen och era ”tokroliga” uttryck emellanåt…..

  Vad gäller vägen i mitt nya liv med träning, vikt m.m så vägde jag mig den 14 augusti när jag steppade in i träningslokalerna för första gången. Vägde mig igen efter 1,5 vecka, What???+2 kilo….nåväl fortsatte träna o i söndags vägde jag mig igen….men va f-n totalt +4 kilo…..
  Nej jag går inte på någon diet samtidigt, men äter heller inte godis överhuvudtaget och skräpmat hela tiden. Så nu tänker jag totalt strunta i vågen och det blir som det blir.

  Kram

  • Åza Brennander 23 september, 2017 on 16:57 Svara

   MÅTTBANDET Tina, det är det som räknas MEN jag förstår dig. Jag är också superfixerad vid vågen… Kul att du ser fram emot MultiMammorna igen! Kram Å

 2. mickandialog 20 september, 2017 on 16:09 Svara

  Härligt att få lyssna på podden igen.
  kramis

  • Åza Brennander 23 september, 2017 on 16:58 Svara

   Så glad jag blir att du känner så Mickandialog! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna