VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Som jag LÄNGTAT och Laddat..

God morgon bästa du!
Idag är den här! Dagen jag längtat efter i flera veckor. Jag ska nämligen ÄNTLIGEN hälsa på min bästis Mia på Öland så därför gäller det att ladda för en härlig eftermiddag/kväll/natt på bästa sätt med en grön smoothie fullproppad med vitaminer!  20170912_184337Det kommer dock kännas väldigt märkligt att för första gången de senaste snart 15 åren träffas utan våra pojkar, som också är bästisar och våra respektive fadder/gudbarn. Men nu är det som det är och det enda vi kan göra är att (o)gilla läget och istället försöka njuta av vår första 100 procentiga egentid tillsammans på år och dar…

Om jag lyckades fresta dig med min paleo inspirerade smoothie som även den ingår i viktminskningsprogrammet jag följer bjussar jag mer än gärna på det goda receptet.
Trevlig helg! Kram Å

GRÖN SMOOTHIE
Du behöver: 2 nävar bladspenat. ½ avokado. ½ apelsin. ½ banan. ½ cm färsk ingefära.
Gör så här: 1. Dela upp och gröp ur avokadon. Dela och skala frukterna. 2. Riv ingefäran på ett rivjärn. 3. Mixa alla ingredienser i en blender eller stavmixer. Om smoothien blir för tjock, späd med en skvätt vatten till en önskad konsistens. 4. Häll upp i ett glas och servera.


Kommentarer


  1. Karin B 16 september, 2017 on 08:26 Svara

    Åh, så roligt!

    • Åza Brennander 17 september, 2017 on 21:38 Svara

      Ja så galet härligt Karin! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna