VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jäkla SKIT namnsdag

Inte nog med att inte ens mamma hört av sig på min namnsdag (i vår familj är vi normalt väldigt noga med att uppmärksamma ALLT som går att fira). Att jag går på diet så att jag inte ens kan fira mig själv med ett glas vin och en chokladbit. Att jag känner mig som den mest ensamma och övergivna människan på jorden. Att det började ösregna och åska när Råttan och jag var som längst hemifrån på kvällsrundan. Nu slutade funktionen för att ladda upp nya bilder dessutom att fungera i WordPress så jag lägger ner. Kurar ihop mig i soffan, lägger ut en bild från en dag då livet kändes betydligt mer sorglöst och fortsätter tycka synd om mig själv. //Å20170716_201410


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna