VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Viktminskningsprogrammet – Mitt Resultat

I morse var det dags att utvärdera resultatet efter första veckan med paleoinspirerad kost och med tanke på att jag slarvade ordentligt i lördags var jag lite orolig för att ha sabbat viktnedgången. Tanken är ju att man helst ska avstå alkohol helt under de veckor man deltar i viktminskningsprogrammet men jag bestämde mig från början att jag ville kunna unna mig lite vin på helgen eller om jag ska göra något speciellt för att ”stå ut”.

Nu måste jag erkänna att det faktiskt inte alls varit särskilt svårt att stå ut. Eftersom jag har fått äta flera mellanmål har jag inte behövt känna mig hungrig och recepten jag har fått (vilka jag kombinerar som jag vill) har varit jättebra! Däremot kommer jag aldrig hålla med om att frukt är godis! Särskilt inte en dag som igår när jag var galet sugen på snask. Det kvittade hur jag än försökte så smakade inte någon av frukterna jag köpt det minsta som choklad MEN jag hittade faktiskt ett helt ok substitut bland programmets mellanmåls- recept som jag tipsar om längre ner.20170908_181338Nu till resultatet…. Trots mina synder tappade jag -0.7 kg första veckan. Det kanske inte låter så mycket MEN då ska du veta att det motsvarar -3 cm i midjan och -1.5 cm på respektive lår! DET är faktiskt mycket på min lilla kropp och jag är både nöjd och jag och stolt eftersom PT-Gustav säger att det med största sannolikhet är FETT jag har tappat och inte vätska. Undrar dock vad resultatet hade blivit om jag inte hade frossat loss. I fredags morse hade jag nämligen tappat hela -1.9 kg men jag tröstar mig med att det förmodligen var mest vätska.IMG_20170911_122224Har du också några sommarkilon du vill bli av med eller söker du en livsstilsförändring för att må bra kan jag verkligen rekommendera viktminskningsprogrammet jag följer för det är både grymt PRISVÄRT och SUPERENKELT eftersom du kör det online! Du väljer själv om du bara vill ha hjälp med kosten och ett personligt veckoschema med klockslag utifrån dina rutiner (steg 1, kostar 999 kr), kost, personligt veckoschema och lättare övningar som ökar förbränningen och du enkelt får in i vardagen utan att ens behöva gå till gymmet (steg 2,  kostar 1 499 och är det jag kör) eller kost, personligt veckoschema, lättare övningar och flera träningsprogram (steg 3, kostar 1 999 kr).

Allt du behöver veta om viktminskningsprogrammet hittar du HÄR. Haka på vettja så peppar vi varandra!

Nu till chokladsubstitutet jag lovade dig ikväll, Dessa godingar fick nämligen ersätta godispåsen igår kväll och jag måste säga att jag blev mycket positivt överraskad av både hur lätta chokladbollarna var att göra (tog typ 10 minuter) och hur gott de faktiskt smakade. Nästan som ”riktiga”..20170909_153959 CHOKLADBOLLAR
Du behöver:  10 dadlar, urkärnade 1 dl mandlar 1 dl kokosflingor 3 msk kokosolja 3 msk kakao 3 msk kokt kaffe 1 tsk vaniljpulver.

Gör så här:
1. Mixa dadlarna tillsammans med mandlarna i en matberedare.

2. Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en slät smet.
3. Rulla bollarna i kokosflingor.  Ställ in i frysen till det är dags att servera.

Receptet är från ”Paleo – Naturlig mat och livsstil” skriven av Åsa Söderberg.

Nu ska jag låta mig inspireras att fullfölja min utmaning utav veckans avsnitt av Biggest Loser VIP och hålla tummarna för min vän Anna som är med i programmet och har antagit en betydligt tuffare utmaning än jag. Trevlig kväll!
Kram Å


Annons

Kommentarer


  1. cecilia 12 september, 2017 on 15:21 Svara

    Grattis till viktminskningen! Ska testa ‘chokladbollarna’ dom ser jättegoda ut – enda problemet för mig skulle väl vara att inte äta upp alla på en gång!! :) Tänkte på din viktminskning jämfört med fredagen – om jag väger mig dagen efter en sk. frossardag :) så har jag alltid gått upp en hel del och jag tycker det är pga att man liksom svullnar lite efter både alkohol, salt och socker och det håller nog i sig i ett par dagar. Om jag inte dricker vin och ffa. inte äter något salt så är vikten jämnare tror jag. När jag har kört viktminskningsprogram har jag helst vägning på typ torsdag, låångt ifrån helgens synder ha-ha.

    • Åza Brennander 12 september, 2017 on 16:13 Svara

      Smaaaart Cecilia! Jag borde också byta till torsdagar känner jag! Helt klart den ”säkraste” dagen. För övrigt tror jag du har helt rätt i dina teorier! Gällande chokladbollarna kan jag lugna dig med att de är väldigt mastiga så även en sockerråtta som jag känner sig nöjd efter en, trots att jag får äta två per mellanmål enligt viktminskningsprogrammet!! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna