VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Stilmiss, Risigt hår och Tandläkarbesök

Att överhuvudtaget nämna att mitt hår INTE är gjort för höstdagar med hög luftfuktighet känns överflödigt… men det var så den bittra sanningen såg ut när jag sladdade in hos tandläkaren i eftermiddags.. Inser för övrigt just nu att jag uppenbarligen kört med dubbla halsband hela dagen. Undrar vad jag får för stilpoäng på det..20170908_141523Oavsett risigt hår och en liten stilmiss har jag i alla fall lätt södra Sveriges stiligaste och mest vältränade tandläkare. Martin Wassenius är nämligen gift med min PT Betty Wassenius på the B-ROOM så det kanske inte är så konstigt. Dessutom har han helt klart Växjös snyggaste klinik så även om ett tandläkarbesök sällan är något man ser fram emot är det svårt att ha det bättre i tandläkarstolen än hos Tandläkarna Wassenius!
20170908_140556Idag gjorde vi det för övrigt igen, jag och svägisen/kollegan.. d v s synkade våra outfits utan att ha den blekaste aning om vad den andra skulle ha på sig för dagen. Märkligt det där. Enda förklaringen jag kan hitta är att vi helt enkelt umgås så mycket att vi liksom har blivit ETT, hon och jag..
20170908_105801Någon som varken bryr sig om risigt hår, stilmissar, tandläkare eller att hon var en starkt bidragande orsak till gårdagens rabalder är Råttan. I nästa liv ska jag nog också satsa på att bli en Fransk Bulldog… Trevlig helg! Kram ÅIMG_20170908_124412


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna