VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så jävla FRÄCKT

Har just kommit in efter en promenix med Råttan (aka min Franska bulldog Inez). I skogen mötte vi en kärring med en liten pälsboll som genast började morra, göra utfall mot Råttan och bjäbba som en besatt.

Av någon outgrundlig anledning höll sig mitt Hjärta cool som en filbunke och bemödade inte pälsbollen med en enda blick men kärringen däremot hon lyfte sitt finger och med avsky i blicken utbrast hon ”vilken annorlunda hund du har”. Jag tittade på kärringen och svarade lugnt ”i vår familj tycker vi annorlunda är bra” innan jag vände på klacken och marscherade därifrån med Råttan hack i häl.IMG_20170907_121132_187 Så jäkla oförskämt att uttrycka sig så om något av det finaste jag har. Och förresten var det kärringen som ful som stryk men det hade jag hyfs nog att hålla inne med… //Å


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 7 september, 2017 on 15:28 Svara

  Det finns många listiga i vår herres hage.
  Sitter på Växjö station när jag läser .
  Inez (Råttan) är väldigt fin dam.
  Klart du reagerade.
  Ha det nu gott.
  Kram L

  • Åza Brennander 7 september, 2017 on 16:02 Svara

   Tack bästa Lars! Det tycker hon själv också. Kanske därför hon inte tog så illa vid sig som jag gjorde av den ilskna tanten! Kram Å

 2. Åza Brennander 7 september, 2017 on 16:57 Svara

  VIKTIGT MEDDELANDE TILL ALLMÄNHETEN:
  Eftersom detta inlägg under dagen skapat häftiga reaktioner med hundratals kommentarer på Facebook i några av de hundgrupper jag är med i känner jag att det kan vara lämpligt med ett förtydligande (trots att majoriteten av kommentarerna i alla grupper utom Hundvärldens Baksida varit stöttande och trevliga)….

  Jag kan hålla med om att det inte är särskilt snällt att tänka att någon är ful och att dessutom ventilera det på sin blogg ÄVEN om man inte avslöjar något mer om personen än att det var en kvinna med en liten hund.

  Anledningen till att jag var en sådan dålig människa idag (ja jag har läst alla kommentarer och många utav er är inte särskilt snälla tillbaka..) var att ”damen” i fråga var ytterst otrevlig. Hur mycket jag än ville kunde jag inte få att Inez var ”annorlunda” till något annat än att hon helt enkelt var hiskeligt ful och otäck i damens ögon. Damen (aka Kärringen) spottade ur sig orden med en mycket hög och gäll stämma, stampade i marken, blängde och hytte med näven vilket gjorde att jag upplevde situationen ytterst hotfull.

  Jag kände obehag och blev ledsen, därav min hemska tanke och att jag ventilerade det här på bloggen. Nu är det dock några timmar sedan det inträffade och med facit i hand inser jag att jag med största sannolikhet hade kunnat brotta ner henne (och Inez hade definitivt klarat av pälsbollen) om så hade krävt så egentligen var ju hotet inte så stort som jag upplevde det där och då.

  Dessutom var hon nog egentligen inte riktigt så ful som jag tyckte i stundens hetta…

  Nu ska jag jobba på att bli en bättre människa som likt många i Facebookgruppen Hundvärdens Baksida BARA tänker snälla tankar om andra människor och aldrig skulle uttrycka sig som jag gjorde i skrift om en anonym person som med största sannolikhet aldrig kommer få reda på att jag kallat henne ful…

  Over and out! //Åza

 3. titti jahn 7 september, 2017 on 17:02 Svara

  Upplever att din Råtta är en superduperhund med karaktär och integritet. Var stolt över henne och damen med lurviga luspudeln kan skaffa sig ett annat promenadstråk och gå en kurs i hunduppfostra…..n

  • Åza Brennander 7 september, 2017 on 18:30 Svara

   Tack för dina snälla ord, det tycker jag också Titti. Det är jag. Kram Å

 4. Ulrica 7 september, 2017 on 18:16 Svara

  Du har en super gullig hund, 🐶🐶🐶❤️❤️❤️kärringen måste har varit blind

  • Åza Brennander 7 september, 2017 on 18:31 Svara

   Eller hur Ulrika! Tack snälla. Kram Å

 5. Anna 11 september, 2017 on 14:20 Svara

  Nämen snälla nån, Inez är ju den sötaste lilla ”tanten” som finns!!

  • Åza Brennander 11 september, 2017 on 15:42 Svara

   Visst är hon Anna?! Dock är den lilla tanten något störig just nu när hon snarkar mer än lovligt ljudligt på kontoret… Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna