VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Viktminskning och Livsstilsförändring

Jag är ju en sån där ”allt eller inget människa”. Med det menar jag att jag inte bara kan göra saker lite utan måste gå ”all in” annars kan det kvitta och blir varken hackat eller malet.

Förra veckan berättade jag om min viktcykel och att jag fr o m månadsskiftet skulle ta tag i de där extrakilona jag tuggat på mig i sommar. Eftersom den 1:e var i fredags kunde jag såklart inte starta då utan istället är det såklart IDAG, första måndagen i september, jag kör igång på riktigt!

Och nu får du hålla i dig för det jag bestämt mig för är allt annat än ett halvhjärtat försök att komma igång. Jag har nämligen signat upp mig på ett 12 veckors paleoinspirerat viktminskningsprogram online!

Alltså jag ifrågasätter verkligen om jag är riktigt klok egentligen men samtidigt tycker jag det ska bli otroligt spännande (och lite skrämmande) med denna välbehövliga livsstilsomställning. 12 veckor liksom…. Tur jag har support!20170903_14415920170903_144227 Vill du läsa mer om viktminskningsprogrammet som erbjuds i tre steg/nivåer hittar du information och tidigare kunders resultat HÄR. Jag har valt att stiga in på nivå 2…

Jag gillar särskilt detta av PT-Gustavs uttalanden: ”Mitt ”12-veckors viktminskningsprogram – Online” är uppbyggt för att ge mesta möjliga resultat med en ganska liten insats.”

Wish me luck! En fin start på veckan önskar jag dig. Kram Å


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 4 september, 2017 on 07:57 Svara

    Önskar dig verkligen lycka till.
    Men det klarar du utan problem.
    Karaktär.

    Kram L

    • Åza Brennander 5 september, 2017 on 11:10 Svara

      Japp det handlar om karaktär och motivation. Kram Å

  2. Lotta 4 september, 2017 on 14:12 Svara

    Lycka till :).

    Själv har jag lyckats, med PT och kostupplägg (ej diet) äter hur mycket som helst :S … men rätt, att gå ner 5 kilo sedan Juli och då styrketränar jag ganska tungt också 2 ggr i veckan och springer 2-3 ggr/veckan. Inte många kilo på vågen kanske men desto mer på omfånget :D.

    You’re gonna make it :D!

    • Åza Brennander 5 september, 2017 on 11:04 Svara

      Det är ju JÄTTEBRA Lotta! Starkt jobbat. Jajjemän jag ska också klara det. Tack för pepp! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna