VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Anna Book i Biggest Loser VIP och MultiMammorna

God kväll i stugan! ÄNTLIGEN är tv-kvällen här, tv-kvällen då min fina vän Anna Book Toledano stiger in på slottet för att deltaga i Biggest Loser VIP! Jag är så oerhört stolt och imponerad av Anna som vågade tacka ja till en av sina livs största utmaningar och det ska verkligen bli superspännande att följa hennes kamp mot kilona och dåliga vanor i Biggest Loser.20170613_113031Om du vill lyssna till när Anna berättar om sin medverkan i Biggest Loser VIP samt för- och nackdelar med att ställa upp i reality-tv OCH mycket mycket mer hittar du säsongsavslutningen av podden MultiMammorna med mig och My HÄR. Som alltid med Anna utlovas mycket känslor. 😉20170613_111410Ikväll klockan 21.00 på Sjuan drar det igång och jag tror att Sheriffen (som också gästat MultiMammorna flera gånger) sett fram emot det MINST lika mycket som jag…

Ni är många som frågar när My och jag drar igång podden igen efter sommaruppehållet och jag tror och hoppas att det blir inom kort.. Vi har båda lite för mycket annat omkring oss men kikar på datum för säsong 2 vilket inte är helt lätt att få ihop nu när vi båda pendlar. Hoppas du har överseende med att det drar ut lite på tiden men vi kommer tillbaka det är ett som är säkert!IMG_20170625_191826_751 Trevlig kväll!
Kram Å


Kommentarer


 1. Lars Karlsson 4 september, 2017 on 20:20 Svara

  Kärlek och pendling tar tid.
  Men det är värt det.

  Kram L

  • Åza Brennander 5 september, 2017 on 11:03 Svara

   Helt klart värt det Lars. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna