VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rix FM Festival och Karl-Oskardagar

Det har varit en hård helg som tagit rejält på krafterna men OJ vad roligt jag har haft! Så mycket skratt och och galenskaper att det räcker och blir över för flera månader framöver. Det har ju varit Karl-Oskardagar i Växjö och som alltid inleddes de med Rix FM festival i fredags och eftersom My och jag har vår podd MultiMammorna på I like Radio var vi inbjudna av Rix på både middag och efterfest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My och jag har faktiskt inte träffats på hela sommaren så det var ett kärt återseende och mycket för oss båda att ta igen. Herregud säger jag bara vad mycket det har hänt i bådas våra liv sedan i midsomras när vi hade säsongsavslutningen med Anna Book i MultiMammorna. Man kan lugnt säga att det finns hur mycket som helst att ösa ur när vi drar igång podden igen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årets Rix FM festival bjöd på galet många bra artister. Vad sägs t ex om Molly Sandén, Måns Zelmerlöv, Robin Stjernberg, Tove Styrke, Nano m fl. Min personliga favorit var dock Benjamin Ingrosso som dessutom var den första vi mötte på Stadshotellet! Senare på kvällen framförde Benjamin en helt ny låt och den var lika bra som allt annat han har släppt! Jag fullkomligt älskar hans soul funkiga låtar (och dessutom är han ju så söt att man nästan går sönder av att bara titta på honom).20170818_184109 Det Theo och Ludvig tyckte var mest spännande med festivalen var att få följa med upp på scenen och titta på Nano när han uppträdde för Växjöpubliken på ett knökfullt stortorg!20170818_192516Supergulliga Nano tog sig dessutom tid att prata och fotograferas med fotograferas med alla sina fans.20170818_193158När barnen barnen var nöjda och belåtna tog Tobias med dem hem så att My och jag kunde få lite egentid med bl a vår sponsor Johnny från Daypay och Danny från Rix FM.
20170818_195043Vi satt verkligen på första parkett när mörkret lade sig över Stortorget och festivalen nådde sin kulmen. Med tanke på min ringa längd var det en stor fördel att slippa trängas på torget eftersom jag med största sannolikhet inte hade sett någonting.
20170818_214454Jag vet inte om jag kan skylla på åldern eftersom även My kände att hemmets lugna vrå lockade mer än efterfesten. Men faktum är att vi strax innan midnatt kände oss färdiga med utelivet och helst av allt bara ville umgås med varandra så efter att My briljerat med Kalle Johansson på flygeln och ruinerat mig på sura snablar åkte vi hem till barnvakten och nattsuddade i uterummet (jag fick be grannarna om ursäkt dagen efter) tills klockan var 4 på morgonen…20170818_23094420170818_233143 En sovmorgon och en långfrukost senare sa vi tack och hej för denna gången och medan My körde tillbaka till Öland laddade vi om för nästa fest.. IMG_3820 .. så det är kanske inte särskilt underligt att jag är HELT SLUT ikväll. Slut men glad och lycklig, Trevlig kväll!
Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna