VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ingen hemlängtan men TRE Vinnare

God kväll fina! Nu befinner jag mig på flygplatsen och längtar allt annat än hem..20170813_185217 Däremot har jag längtat hela veckan efter en god Club sandwich och innan jag lämnade Illetas tidigare idag unnade jag mig en som hade mättat ett halvt kompani!

Men nog om det! Nu är det ju dags att avslöja vilka tre som vunnit hårvårdsprodukterna från Toupéma Belgal!
IMG_20170813_135736Here we go. Det bästa med sommaren…

”Hyrde en stuga på kusten med dotter, svärson min mamma hennes gubbe och min gubbe. Vi ville göra ngt extra för mina föräldrar som varit sjuka och ändå ställt upp allt de orkat för oss. Men ngt gick fel så vi fick en jätte liten hytta som vi trängdes i och jag tänkte att vi ska väl inte sitta där så vi står väl ut några dagar. Men det kändes inte rätt så jag gick för att klaga men tyvärr var allt uppbokat men det fanns en jättefin och stor stuga som låg på utsikten ledig! Och vi fick byta till den istället ? så det blev superlyckat!! ” Maria

”Det bästa i sommar…
Tillsammanstiden med mina två barn, två och sex år. Att äntligen kunna visa dem vårat magiska Norrbotten. Packa matsäckar med färväntansfulla blickar.
Kalla, små porlande fjällbäckar som svalkar både kropp och törst.
Solvarma hjortron och midnattssolen.
Svalkande dopp i sjöar, fikapauser med bullar på stranden. Skratten, lekarna, kramarna. Att vakna utvilad med små varma barnfötter i sängen klockan halv åtta och kunna gå omkring i pyjamas till klockan 10. Det bästa med sommaren är tillsammanstiden.” Lulefamiljen

”Jag vet inte hur man delar hit och dit, men har lärt mig ta foto. Och en bild säger mer än tusen ord sägs det?Så jag behöver/vill definitivt vara med i din tävling efter flera veckors ledighet vid och i havet i Toscana och nu på vackra Kreta. Om nu något eller någon mer än frisören kan lösa detta….foto på mitt behov ligger på din FB-sida, Åza.”
?? AnetteFB_IMG_1502636784006 Stort TACK för era härliga bidrag och GRATTIS MARIA, Lulefamiljen och Anette.

Maila mig era adresser och mobilnummer senast den 26 augusti på [email protected] så ser jag till att vinsterna skickas asap.

Trevlig kväll. Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna