VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

POLISEN bultade på dörren inatt IGEN

04.20 i natt bultade det på ytterdörren och i nattlinne med håret på ända stapplade jag ut i hallen för att öppna åt vad jag trodde var tonåringarna som sover i friggeboden. DET var det INTE utanför stod nämligen tre POLISER och när den första chocken hade lagt sig förstod jag såklart att det var kaninkokerskan som var i farten igen. Faktum är att hon konstant är i farten även om jag har valt att inte skriva om det på några veckor men det här med att ringa in Polisen har hon ju bara gjort en gång tidigare. Därför räckte det att bara uppge hennes namn för att få Poliserna att förstå att det var ytterligare ett falsklarm.

Denna gången skulle vi tydligen ha vapen som vi hotade barnen i huset med och därför hade Polisen tagit anmälan på allvar. Dock hade de gjort en ”slagning” på kaninkokerskans namn och snabbt konstaterat att det var mycket som inte stod rätt till där. Därför hade de lämnat skyddsutrustningen hemma denna gång men var ändå tvungna att kolla upp så att allt var i sin ordning. 20170717_045618De var oerhört trevliga och hjälpsamma och erbjöd sig själva att anmäla falsklarmet, vilket tyvärr Polisen i Växjö inte gjorde när tog sig in i mitt hem med skyddsvästar, vapen och batonger.. Dock kommer jag aldrig förstå systemet eftersom Polismakten, som stup i kvarten framhåller hur ont om resurser de har, måste skicka ut tre gubbar, mitt i natten till ett hus i vilket fyra familjer med barn lugnt ligger och sover. Hela den här vendettan vi befinner oss i har nämligen fått mig att fullständigt tappa tron på vårt system runt polis- och rättsväsendet och starkt ifrågasätta hur våra skattepengar används! Uppenbarligen inte till att hålla borta buset från gatorna och utreda riktiga brott i alla fall…

Idag är ytterligare åtgärder vidtagna för att bli lämnade ifred av den djävulska människan. Det hon gör och utsätter både mig och de som betyder mest för mig är ju nämligen fullständigt OACCEPTABELT och måste snart få ett slut. Tragiskt är vad det är och egentligen är det såklart fruktansvärt synd om henne men det ursäktar ändå inte någonting av det hon mer eller mindre dagligen utsätter oss för.

MEN innan Polisen bultade på dörren hade vi i alla fall en OERHÖRT trevlig och harmonisk kväll med småländskt tema eftersom jag stod för maten. Det fick dock bli smidigaste möjliga eftersom det var ett tjugotal hungriga gäster som skulle utspisas. Självklart spelades uteslutande musik med anknytning till Småland så som Charlotte Perrelli, Lena PH, The Creeps, The Ark, Fredá, Backyard Babies, Alice Babs med många, många fler!20170716_185934 Till förrätt blev det småländska isterband med rödlöksmarmelad och gubbröra på rågbröd.20170716_190152Huvudrätten bestod av småländsk gris i honungsmarinad tillsammans med potatisgratäng och rårörda lingon samt tre kalla såser. Att grilla FEM kilo kött (och korvar till barnen) kräver sin man. Något som Tobias fixade galant till glada tillrop!20170716_19203220170716_19162420170716_20420420170716_20425320170716_201407Till efterrätt blev det självklart småländsk ostkaka med hjortron- och hallonsylt samt grädde!20170716_215833Det var kul så länge det varade.. Vi hade ju en grymt trevlig kväll som bara fick en väldigt tråkig avslutning. Hoppas på en bättre ikväll..
Kram Å


Kommentarer


 1. ulrica ask morling 17 juli, 2017 on 20:33 Svara

  Herregud! Vilken människa!
  Jag hoppas verkligen att detta får ett slut snart!

  Tur att du är så tuff och positiv!

  Massor av kramar från Gran Canaria!
  Håkan hälsar!

  • Åza Brennander 18 juli, 2017 on 12:43 Svara

   Mmm, det hoppas jag också Ulrica. Tack rara. Hälsa tillbaka. Kram Å

  • Elisabeth Gisslin Burman 19 juli, 2017 on 11:39 Svara

   Anmäl trakaserier så ni får en dom (kontaktförbud) och om det överskrids döms till vård el en $7 utredning . Människa behöver ju vård inom psykiatrin . Något du måste se till att åklagaren begär, gör han inte det blir det ingen sådan dom .

   • Åza Brennander 22 juli, 2017 on 14:52 Svara

    Tack för råden Elisabeth. Vi har testat allt, jag lovar. Men maskineriet snurrar långsamt vilket känns väldigt tröstlöst… Kram Å

 2. Carina 17 juli, 2017 on 21:40 Svara

  Hej Åza!Vilken läcker meny ni bjöd på,och härligt att kvällen började fint. MEN vilken toka du fått på halsen,kan polisen verkligen inte stoppa människan på något sätt? Jurist,socialen,psyket,kan ingen hjälpa dig/er så ni blir lämnade ifred?Håller tummarna för att det tar slut,nu. Kram//Carina

  • Åza Brennander 18 juli, 2017 on 12:42 Svara

   Vi har prövat allt Carina.. Det är väl det som gjort att jag tappat tilltron på systemet. Men vi jobbar vidare på en lösning. Kram Å

 3. Monica i Nacka 18 juli, 2017 on 06:57 Svara

  Men fy F@n på ren svenska. Stor kram från Norge ❤️ Att hon inte ger sig ❤️❤️❤️

  • Åza Brennander 18 juli, 2017 on 12:41 Svara

   Ellerhur Monika. Det finns liksom ingen hejd på eländet.. Kram Å

 4. mickandialog 18 juli, 2017 on 12:37 Svara

  Vilken grym mat. Lät jättegott i mina matöron.

  Men den där kvinnan alltså Inte nog att hon begår brott mot dig, så begår hon det mot polisen med. Suck… Ingen påfallande intelligens, med andra ord.
  kramisar

  • Åza Brennander 18 juli, 2017 on 12:40 Svara

   Nä det saknas helt uppenbart några bestick i den lådan Mickandialog… Kram Å

 5. Junitjej 19 juli, 2017 on 09:18 Svara

  Så obehagligt!!! Hoppas detta tar slut någon gång!

  • Åza Brennander 22 juli, 2017 on 14:53 Svara

   Tack Junitjej. Det hoppas bi sannerligen. Kram Å

 6. Betty 19 juli, 2017 on 15:49 Svara

  Blir så förbannad och ledsen. Nu får det vara nog, inte ok att du/ni utsätts för detta 😖

  Kram från Los Angeles 😘

  • Åza Brennander 22 juli, 2017 on 14:50 Svara

   Ja det kan man verkligen tycka. Tack Betty. Kramar tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna