VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Min ”muntra” Löpcoach

Igår landade sonen hos mig för några veckor. Vi har massor med roligheter på agendan och jag har verkligen sett fram emot allt kul vi ska göra tillsammans. Eller??? Det började nämligen inget vidare i morse. Tim hade nämligen i ett svagt ögonblick innan vi sa godnatt (före han skvätte tandborstvatten på mig) lovat att ställa upp som löpcoach på min och Råttans morgonrunda. Så när jag vaknade snörade jag direkt på mig joggingskorna och ropade glatt och muntert på min son utan att få något svar..20170714_102121Efter så där fyra-fem muntra utrop började som vanligt min ton ändras och rösten höjas några oktaver i taget samtidigt som hot om än det ena, än det andra varvades med ”snääääälla”. Han hade ju LOVAT men det enda han ville var att sova och det enda jag ville var att få lite pepp och råd i spåret. 20170714_100308 Slutligen fick jag i alla fall med mig honom och fem kilometer senare var vi faktiskt båda glada, muntra och vänner igen. Trägen vinner. ;-). 20170714_100132 Dessutom testade jag tipset gällande att ha magväskan i svanken och det visade sig vara riktigt lysande. Dessutom uppmärksammade jag att det var fler i spåret som bar den så vilket kan tyda på att jag (hur smärtsamt det än känns att erkänna) har burit den fel… Oavsett fram eller bak så upplyste mig löpcoachen om att ha aldrig kommer bära något liknande..20170714_100218Nu  är det dags för middag på ”Bästkusten”. Trevlig kväll. Kram Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna