VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ibland är livet inte särskilt svårt att leva

God kväll bästa du!
Ikväll nyper jag mig i armen för jag har svårt att tro det är sant. Jag har nämligen just avrundat min sista kontorsdag på flera veckor OCH överlevt ett dygn som korthårig OCH hört svägisen/kollegan utropa ”Vad fiiiiiiiin du är” varje gång hon har passerat mitt kontor idag. Det är stort. Mycket stort.IMG_20170713_093418_550Själv har jag lite svårt att vänja mig och känner mig smått flintskallig varje gång jag drar handen genom håret. Men vad gör väl det? För första gången på många år KAN jag dra handen genom håret och imorgon drar den igång. Den sedan 12 månader efterlängtade SEMESTERN och det måste självklart firas. Medan vi väntar på att den förlorade sonen ska invadera hemmet passar Råttan och jag på att njuta lite av lugnet före stormen.20170713_192058Imorgon drar nämligen hela den lilla familjen västerut för att njuta av klippor, salta bad och härligt umgänge i kubik. Ibland är inte livet särskilt svårt att leva.

Trevlig kväll! Kram Å


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 13 juli, 2017 on 20:58 Svara

  Ha nu en härlig semester.
  Min börjar också i morgon.
  Då drar jag norrut i Småland.
  Jo viss ja en liten detalj bara.
  Du är jättefiiiiin i den nya frisyren.
  Kram L

  • Åza Brennander 14 juli, 2017 on 08:17 Svara

   DETSAMMA Lars och stort tack för dina alltid lika uppmuntrande kommentarer här. Kul att du gillar frisyren! Ha det toppen i Småland. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna