VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Rester…

Rester är ofta grovt underskattat och jag kan bli väldigt provocerad när man inte tar tillvara på sina matrester. Visste du att en tvåbarnsfamilj årligen slänger mat för drygt 6 000 kr? Det är verkligen skrämmande tycker jag som försöker ta tillvara det mesta.

Idag (och igår) blev det t ex pasta med skaldjurssås på räkor och musslor från burk, morot, rödlök, strimlade sockerärtor och helgens musselsoppa som jag redde med maizena och smaksatte med en skvätt grädde och sweet chili. Mumsfillibabba! Tar du hand om dina rester?

20170709_145336 God lunch önskar jag dig! //Å❤👌


Annons

Kommentarer


  1. mickandialog 12 juli, 2017 on 16:03 Svara

    Tror inte att det finns en endaste rest i vårt hushåll. Restmat kan vara sjukt gott. Exempelvis gubbens pyttipanna. Till och med att man planerar restmaten, med potatis och så. Bacon, julskinka, prinskorv.
    Sedan har vi ju bondomelett, sjukt gott.
    kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna