VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Censur – Kardashians och jag

Idag blev det både morgon- OCH kvällsjogg. Konstaterar att jag borde insett att semestern börjar på fredag liiiiite tidigare kanske. Men nu är det som det är och även om jag inser att dubbel jogg inte är = dubbel glädje känns det ändå skönt att skaka om den gamla kroppen lite extra inför Beach 2017. 😉20170630_100447 Igår skrev jag om mitt förhållande till den praktiska lilla magväskan jag har med mig på mina skogsrundor och eftersom jag fått så många bra tips och upplysningar gällande magväskan måste jag bara få ge den lite mera utrymme idag… Dock verkar t o m kameran gått in för att censurera den på något sätt för det är i all fall inte jag..
20170711_075255 Några av de mest intressanta upplysningarna jag fått är att magväskan faktisk var populär EN gång för 25 år sedan (då är det väl en återkomst på tiden tänker jag) och att man kan ha den i svanken istället för på magen när man springer (har jag missat något fullständigt?). Oavsett måste det testas imorgon och dessutom var det någon som skrev att systrarna Kardashian (härligt med fler som har trendkoll) nyligen synts med magväskor så förmodligen är det jag som ligger några år före. 😉

Nå väl, Råttan är fortfarande skeptisk och syns helst inte direkt vid min sida när magväskan sitter där den ska…20170711_075012Keep on jogging!

Kram Å


Annons

Kommentarer


 1. Sofie 11 juli, 2017 on 21:57 Svara

  Du var intressant när du körde podden med My, nu tar jag bort dig. Så ego och ytlig. Trist

  • Åza Brennander 12 juli, 2017 on 07:17 Svara

   Tack för upplysningen Sofie. Då vet jag. En bra dag önskar jag dig!

  • mickandialog 12 juli, 2017 on 10:57 Svara

   Hej Sofie. Tack för att du lämnar bloggen. Innan du gör det så antar jag att du återkommer för att se effekten av din kommentar.
   Sedan måste jag gratulera dig på din dag, Sofie. Det är ju fulhetens dag idag.
   Stora grattiskramar.

   Din magväska är inte ful. Ser sportig ut. Du skulle se mammas. Tur att hon inte läser här, hihih.
   kramis

   • Åza Brennander 12 juli, 2017 on 20:56 Svara

    UNDERBART Mickandialog! Jag slänger in en grattiskram till Sofie jag också! Men ellerhur ang magväskan?! Det är faktiskt en ”sport”magväska. Glad att du uppmärksammade det! ;-).Kram Å

 2. Lars Karlsson. 12 juli, 2017 on 06:06 Svara

  God morgon Åza.
  Att du kan vara så ”ego” !
  Klart du kan . Varför inte.
  Det är ju fördelen med bloggen att man skriver som man vill och om vad man vill.
  Ja lite hyfs/sunt förnuft förstås .
  Vill man inte läsa så behöver man inte.
  Att jämföra en blogg och en podd är svårt. Olika grejer.
  Så med andra ord fortsätt som du gör och du gör det bra.
  Kram L

 3. M 12 juli, 2017 on 10:02 Svara

  God morgon! Läser alltid din samt My’s blogg det första jag gör på morgonen. Spännande bloggar båda två! 😉👍

  • Åza Brennander 12 juli, 2017 on 20:54 Svara

   Tack rara M, det gör mig glad. Ska tänka på det i fortsättningen så du inte behöver sätta kaffet i halsen ;-). Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna