VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ville inte bli påmind

 I veckan tog ett gammalt Facebookinlägg fart när min vän Terece ironiskt undrade om hon fick använda bilden på klänningen till Love Forevers webbshop..  Jag kunde såklart inte neka en god vän men insåg snabbt att det inte är alla händelser på Facebook man vill bli påmind om och att det väl inte direkt är i skicket på bilden nedan jag vill bli ihågkommen av eftervärlden.. En toppenfredag önskar jag dig och om du också råkar somna i soffan, se till att ha tvättat av dig sminket INNAN du vaknar..13754682_10154285399295502_4428787693423143464_n”Känslan när man vaknar i svägisen/kollegan @muffinsfia soffa och inser att man somnat utan att tvätta av sig sminket, borsta tänderna, byta till nattkläder och har missat slutet på filmen. Den känslan…. 😨”


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna