VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FUCK YOU BITCH – POLISEN trängde sig in i mitt hem!!!

FUCK YOU BITCH! Fuck you för att du gör allt du kan för att rasera och förstöra. Fuck you för att du sprider dina lögner. Fuck you för att du inte lämnar mig och dem som står mig nära ifred. Stackars lilla kryp som mår så dåligt och inte har något eget liv. Du är elak, galen och PATETISK!20170611_192556Trodde du själv på dina lögner när du ringde 112 och fick tre poliser i skyddsutrustning att tränga sig in i mitt hem? Mitt hem, min borg där Tim och jag känt oss trygga i 13 år. VAD trodde du att du skulle kunna åstadkomma med det tilltaget mer än tre förvirrade poliser i min hall som på en sekund konstaterade att det var harmoni och lycka som rådde i mitt hem, ingen pågående misshandel, inga kidnappningsoffer och inga självmordsförsök.

SKÄMS på dig. SKÄMS och lämna oss ifred för nu är jag ruggigt trött på dig!!!

FUCK YOU BITCH!


Annons

Kommentarer


 1. Fredrik 11 juni, 2017 on 20:36 Svara

  Wtf! Måtte den där kossan ge upp någon gång!

 2. Angelica 11 juni, 2017 on 20:47 Svara

  Näää Fy fan kärringen måste vara galen 😂😂😡😡😡

 3. Erika 11 juni, 2017 on 20:51 Svara

  Men fy!! Hur långt får en människa gå innan den spärras in? Man mår ju illa… Stackars, stackars dig att du ska behöva stå ut med detta 😰 Hoppas verkligen att allt det här får ta slut snart. Tills dess skickar jag mina varmaste kramar ❤️

 4. Malin J 11 juni, 2017 on 20:53 Svara

  Men va faan…. hon är ju helt galen!!!
  Usch säger jag bara…..
  Psykopat!
  Styrka till er 🙏🏻💕

 5. claudiacrowleysorensson 11 juni, 2017 on 20:53 Svara

  Denna människa måste stoppas omedelbart, jag hoppas att rättsystemet agerar kraftfullt och snabbt gentemot denna kvinna så att du återigen kan känna trygghet och lugn i din vardag kära vän. Uppenbarligen behövs väldigt mycket insatser från vården och det kan vara så att läget är så pass allvarligt för hennes del att tvångsvård kan vara aktuellt.

 6. Lars Karlsson 11 juni, 2017 on 20:57 Svara

  Jag förstår att du är lite lätt irriterad Åza.
  Nej totalt förbannad.
  Det hade jag också blivit.
  Att nöten inte ger upp.
  Var ju bra att du var hemma i alla fall.
  Lite lättare då annars kunde det ju blivit värre.
  Jag hoppas att hon blir stoppad på något sätt snart.
  Kram L

 7. Jenny 11 juni, 2017 on 20:59 Svara

  Nu måste rättsstaten agera. Människa ska omedelbart in på psyk. Hoppas hon sitter i arresten eller en cell.

 8. Terece 11 juni, 2017 on 21:00 Svara

  Men nu får väl den där j-a satmaran ge sig!!!!
  Stor kram till er!!!

 9. E-L 11 juni, 2017 on 21:19 Svara

  Men jissus har hon ingen gräns. Sätt henne i en raket å skicka henne nånstans där solen aldrig lyser 😠

 10. jeja 11 juni, 2017 on 21:26 Svara

  Vafaaan ??? Sjuka jävla kärring ,,,e ju galet ! Sätt ut människan så hon ev får skämmas ! Stor kram och kämpa på !

 11. GC 11 juni, 2017 on 21:40 Svara

  Vilken, sjuk. elak kvinna som går lös. Hon borde ju vara inspärrad. Försök att tala med någon läkare om detta. Ingen vill ha en sådan galning ute bland folk

 12. Rosa 11 juni, 2017 on 21:43 Svara

  Jadu, tänk vilken liten ensam fimp hon är. Så ENSAM utan NÅGON i sitt liv, glöder en stund, droppas på marken och blir ordentligt mosad under skon. Hon är totalt förintad, slår de egna STORA , TOMMA , DESTRUKTIVA känslorna mot den KÄRLEK som finns för andra. För hos henne är det endast en avgrund ett steg framåt.

 13. tant mumman 11 juni, 2017 on 21:45 Svara

  Nu måste rättsväsendet agera!!! Falsklarm kostar pengar. Sen är väl den hemska människan mamma, Polisen borde anmäla henne till soc pga hennes olämplighet som mamma.
  Håller tummarna att du ska få lugn från antagonisten som tydligen är väldigt avundsjukt på dig, eller missunsam.

  • Thérèse LVJ E 11 juni, 2017 on 23:21 Svara

   TÄNK EFTER – DET ÄR DET MINSTA NI KAN GÖRA
   Ett tips till alla där ute INNAN ni delar eller gillar ett inlägg där det sprids hat mot personer där det meddelats en frikännande dom eller ett ”lågt” straff. Läs domen! Läs domen så förstår ni varför domstolen dömt som de gjort. Om ni inte orkar läsa domen, läs i så fall ett referat från en säker rättskälla. Om ni inte ens orkar läsa ett referat, stanna åtminstone upp ett kort ögonblick och tänkt efter, innan ni gillar, delar eller kommenterar! Är det rimligt att domstolen dömt på ett visst sätt? Kan uppgifterna vara felaktiga? Det är det minsta Ni kan göra innan ni medverkar till spridandet av information som kan vara direkt felaktigt.

   David Massi

   Advokat

   • Tina 12 juni, 2017 on 07:05 Svara

    Att du bara orkar hålla på. Du har ju skrivit hur lycklig du är i ditt nya liv, varför kan du inte lägga ner detta med Åza. Men förmodligen njuter du av all uppmärksamhet du får.
    Du skriver om Karma, det har du inte en aning om vad det betyder.
    Sen lilla mamma på östermalm, kan jag upplysa dig om konsekvenserna av falsk larm blir:

    ”Falskt larm

    Falskt larm är ett brott som du hittar i 16 kap. 15 § första stycket Brottsbalken (1962:700), BrB. Den som genom oriktig uppgift att det föreligger fara för människors liv eller hälsa eller för omfattande förstörelse av egendom föranleder onödig säkerhetsåtgärd, döms för falskt larm till böter eller fängelse i högst ett år. Brottet är vanligen ett bötesbrott.

    En oriktig uppgift om att det finns en fara för människors liv eller hälsa omfattas av 16 kap. 15 § första stycket BrB så snart uppgiften orsakar onödiga säkerhetsåtgärder. Exempel på sådana uppgifter är bombhot där bomben inte existerar eller är obrukbar. Även oriktiga uppgifter om att vatten eller mat är förgiftade omfattas. För att dömas för brottet krävs att någon onödig säkerhetsåtgärd företagits, exempelvis att ett område avspärras eller utryckning av ambulans.”
    Källa: lawline.se

 14. sofia 11 juni, 2017 on 22:52 Svara

  Vad ??? Första gången jag läser din blogg …my ”rekommendera ‘ vet ni vem uon är som ni verkar säga ringt polisen? Nån nära kanske? ??

 15. Thérèse LVJ E 11 juni, 2017 on 23:19 Svara

  TÄNK EFTER – DET ÄR DET MINSTA NI KAN GÖRA
  Ett tips till alla där ute INNAN ni delar eller gillar ett inlägg där det sprids hat mot personer där det meddelats en frikännande dom eller ett ”lågt” straff. Läs domen! Läs domen så förstår ni varför domstolen dömt som de gjort. Om ni inte orkar läsa domen, läs i så fall ett referat från en säker rättskälla. Om ni inte ens orkar läsa ett referat, stanna åtminstone upp ett kort ögonblick och tänkt efter, innan ni gillar, delar eller kommenterar! Är det rimligt att domstolen dömt på ett visst sätt? Kan uppgifterna vara felaktiga? Det är det minsta Ni kan göra innan ni medverkar till spridandet av information som kan vara direkt felaktigt.

  David Massi

  Advokat

 16. Charlotte 11 juni, 2017 on 23:39 Svara

  Men jisses! Checkar inte polisen av läget innan de stormar en lgh? Stormade dom verkligen bokstavligt talat din lgh som om du vore värsta terroristen? Ringde dom inte på dörren o lät dig öppna ens? Låter i så fall helt jävla sjukt o inkompetent agerande av polisen.

 17. Monica i Nacka 12 juni, 2017 on 04:09 Svara

  Detta blir ju värre och värre. och jag tänker på din son hur tog han det stackarn? Och din mamma å pappa, ringer hon fortf och skrämmer upp dom med?
  Fasen va läskig hon är, hoppas det snart händer nått, människan behöver ju vård, och är det så att hon har barn så hoppas jag att nån ser till barnen eftersom hon inte är riktigt frisk!! Så här gör man inte om man
  Är normal funtad, jag tycker Din son ska göra anmälningar också… om Han inte redan har gjort detta, detta måste ta ett slut! Stor kram ❤️❤️❤️

 18. Tina 12 juni, 2017 on 07:06 Svara

  Åza, nu är det dags för ”storsläggan”. Jag hoppas och tror du får allt stöd du behöver från din polismyndighet.
  Jag och vi normala härinne, stödjer dig så gott vi kan.
  Bamsekramar

 19. Sussi 12 juni, 2017 on 09:13 Svara

  Hasse Aros program ”Stalkers” hade ju varit ev effektivt för dig i denna situation. Svartsjuka ex finns ju alla sorter av men denna spelar i högsta ligan. Min sambos ex är nästan så man att säger tackålov inte lika sjuk, för sjuk det är vad dessa människor är. Att inte kunna ta att det är slut är rubbat, skulle vilja påstå att för somliga är det en störning. Att lägga ner så mycket energi, tid och påvisa en sådan enorm avsaknad av självinsikt är ju rätt fascinerande, för tänk vad hon kunde åstadkomma om hon gjorde något vettigt med den tiden/energin som t ex samla in pengar till behövande organisationer, gå på eftersök med MPS, hjälpa hemlösa osv osv.

  Det denna person inte förstår eller inser är att hon genom sitt agerande framstår som en desperat, patetisk, sjuk och ynklig person som inte kan ta att det är slut. Hon är uppenbarligen i behov av vård och du Åza måste polisanmäla henne pronto om du inte redan gjort det…..vilket jag antar att du redan gjort.

 20. Hannah 12 juni, 2017 on 12:09 Svara

  Detta hände min syster också. Hon var vän med en ‘vän’ till dig. Min syster sa upp bekantskapen bla pga detta som fick bägaren att rinna över. Märkligt sammanträffande…Människan ifråga är psykopat. Det har nog framgått på hennes sätt o blogg! Hon har inga vänner.

 21. Caroline 12 juni, 2017 on 14:24 Svara

  https://polisen.se/Kronoberg/Aktuellt/Handelser/

  Inget av det du skriver har inträffat. Varför ljuga ihop en historia? Ringt runt och inget har hänt hos dej. Så vad menar du?

  • Tina 12 juni, 2017 on 16:51 Svara

   Och du tror allt lämnas till media/polislänk? Finns saker vi inte släpper på.

 22. Hannah 12 juni, 2017 on 15:45 Svara

  Ja är det inte M.M så är det hon själv. Riktiga intrigmakerskor. Därför dom trivs i varandras sällskap.

 23. Susanne Erelt 12 juni, 2017 on 16:40 Svara

  Men Åza då vad är det för en sjuk människa som bor där 😮😮
  Vadå misshandel??? Skulle det vara din ögonsten Tim då som du skulle slå eller han dig.
  Anmäl henne hon behöver ju vård.
  Vi pratar inte ofta men har känt dig o din familj väldigt länge och du är en fantastisk kvinna.
  Kramar till dig ❤

 24. Sarah 12 juni, 2017 on 18:53 Svara

  Är det en bloggare i växsjö? Som hotar Åza?

 25. Åza Brennander 12 juni, 2017 on 18:58 Svara

  TACK för allt stöd och vänliga kommentarer. Ber om ursäkt för att jag inte orkat svara er som jag brukar. Ger mer förklaringar i kvällens inlägg. Kram på er alla snälla, omtänksamma bloggvänner (ni andra kan dra åt skogen). //Å

 26. Maria 12 juni, 2017 on 19:24 Svara

  Frågan denna människa borde ställa sig är: Vad är vinsten för mig när jag håller på så här, vilka känslor är det jag försöker hantera? Och vad ska jag göra om jag får det jag vill? Skulle jag vara nöjd då eller står mitt beteende för något som brustit tidigare i mitt liv? Har jag blivit sviken tidigare och tror jag att mitt hat kan ändra min historia och göra mig hel igen? Vad är det jag egentligen vill? Trasiga människor försöker lappa ihop sig genom att försöka bryta ner andra. De är omedvetna om att det är en brist hos sig själv man försöker fylla på det här sättet. Mycket sorgligt och tragiskt med sån mani. Kämpa på Åza! Tycker du är toppen! :)

 27. Hannah 12 juni, 2017 on 22:39 Svara

  Fråga My Martens. Hon är expert på att spåra IP nummer. Sist sa hon att jag på Öland nånstans, jag satt i Bromma.

  • Tina 13 juni, 2017 on 06:07 Svara

   Lägg ner….

 28. […] till polisen och uppgivit att någonting fruktansvärt pågick hemma hos Åza och hennes son varpå polisen stormar deras lägenhet och dragna vapen. Bara för att snopet inse att inte ett skit pågick där […]

 29. anonym 22 juni, 2017 on 04:18 Svara

  Vilken vuxen skriver ens fuck you bitch?

  • Åza Brennander 22 juni, 2017 on 05:45 Svara

   Jag.. Vilken vuxen skriver under alias Anonym???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna