VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tala inte om för mig att CHILLA!

Jag är så trött, jag orkar inte, jag vill inte, jag kan inte, vänta lite, ska bara, CHILLA!

Jag erkänner att stubinen inte är överdrivet lång men när man själv har jobbat hela dagen, hanterat idiotgrejer, varit och storhandlat, städat, diskat, tvättat och den man varannan vecka delar hem med för femtielfte gången drar ovanstående orsaker till att slippa plocka i ordning på rummet och avslutar det med att man ska CHILLA, då brister det för mig!

Förmodligen på samma sätt som det hände att det brast för min mamma när jag själv var i tonåren. Att den som bor här hälften av mitt liv dessutom upplyste mig om ”du låter värre än mormor” släckte väl inte direkt den glödande stubinen. 20170606_211510Nå väl, med den glödande stubinen slog jag mig just ner i soffan för att knapra lite chips och CHILLA och DET skulle jag aldrig ha gjort. Är det inte den ena så är det nämligen det andra. En frallafis i löparbyxor rakt i chipsskålen är nästan värre än att någon säger åt mig att CHILLA!20170608_132219Ok, det kunde varit värre MEN ibland är det skönt att vältra sig lite i de små problemen istället för de stora.

Trevlig kväll! Kram Å


Kommentarer


  1. Lars Karlsson. 8 juni, 2017 on 20:52 Svara

    Så härligt du har det.
    Ler väldigt stort och är bara mycket lite avis.
    Kram L

    • Åza Brennander 9 juni, 2017 on 08:52 Svara

      Härligt att få en annan människa att le! Trevlig helg Lars! //Å

  2. Monica i Nacka 8 juni, 2017 on 23:35 Svara

    haha gör som mig , när tonåringen var i samma ålder( ingen lång period tack o lov) hahaha, först sparka jag av mig skorna slängde jackan på golvet hahaha, sen jag slängde mig på soffan så fort hon kom hem, jag låtsade att jag ”inte såg” henne , satt i min egen värld i datorn , satt läääänge tog ett tag innan hon undra vad jag pysslade med.. Hon undrade vad det blev för mat och jag svarade knappt, använde väl inte ordet chilla,men nått var det, hon suckade himlade med ögonen , gick in på sitt rum igen, kom ut efter en stund och undra om jag var sur?
    Jag Sur?, näää…varför tror du det? jag behandlar dig som du behandlar mig som luft typ,, Hur känns det ?
    Svaret från dottern, blev väl ungefär så här ok ok jag hajar ;))) sen var det ”problemet” löst

    • Åza Brennander 9 juni, 2017 on 08:52 Svara

      Bästa jag hört på länge! Kommer testas framöver Monica. Tack för tipset! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna