VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag imponerades – lite för tidigt

Jag vet inte om det handlar om manligt och kvinnligt eller bara ett exempel på dålig kommunikation. Men jag bara måste få dela med mig av en liten händelse tidigare i veckan när jag hade ett uppdrag för min vän och samarbetspartner Johnny på Ambrion Finans.

Johnny har nyligen flyttat in i nya lokaler i WTC (World Trade Center) i Växjö. Eftersom miljön är supermysig där föreslog jag att vi skulle ta en bild tillsammans och så långt var ju allt väl..
20170515_14465620170515_172456Innan vi körde igång vårt första möte föreslog faktiskt Johnny att han kunde ta en bild på mig med Domkyrkan i bakgrunden och jag får erkänna att jag blev mäkta imponerad av att han tänkte så långt eftersom han inte på något sätt är i ”bloggbranschen”.

När jag frågade om den vackra växten i den fina krukan syntes i bild svarade han SJÄLVKLART och jag imponerades på nytt…20170515_144154 Ja vad säger man. Johnny hade såklart rätt. Växten är med i bild men kanske inte riktigt på det sättet som jag hade tänkt mig…

En fin dag önskar jag dig.

Kram Å


Annons

Kommentarer


  1. Monica i Nacka 18 maj, 2017 on 13:25 Svara

    haha 😉 men växten syns ju :)

    • Åza Brennander 18 maj, 2017 on 20:25 Svara

      Tyckte Johnny också…. 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna