VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fusk is da Shit – Tåget är Skit

Det som hänt i eftermiddag är så jäkla sjukt och denna gången handlar det inte om att jag varit ute i sista minuten.. Tvärtom faktiskt eftersom jag faktiskt bokade om min tågbiljett för att ha TRE timmar tillgodo. Trots det är det just nu högst osäkert om jag hinner med flyget till Mallorca ikväll.. Men mer om det eländet när jag har facit i hand.received_10155732409564239Oavsett är jag redo för Palma (när det nu blir). Fuskbrännan sitter som en smäck och tidigare idag fixade Sara på Salong Ego rätt nyans på fuskhåret också!20170518_105129Fusk is da shit – Tåget är skit…20170518_124520I samarbete med Toupéma Belgal.


Annons

Kommentarer


  1. Monica i Nacka 18 maj, 2017 on 18:42 Svara

    tycker jämt tåget strular, slår aldrig fel Sthlm – göteborg ska man då sen,komma hem till Halden ( Norge) så är det nästan bättre och åka en dag innan … galet hur det alltid kan strula ovasett vinter eller sommar….
    Eller ta bilen ännu bättre då kan man ju stanna vart man vill och man kommer fram♥ Hoppas du verkligen kommer iväg sen till palma ♥♥♥ håller tumma och tår ♥♥♥

    • Åza Brennander 18 maj, 2017 on 20:26 Svara

      Ja det är bedrövligt Monica!!!! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna