VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag är en VINNARE

Det KAN vara så att det är nu det vänder. Att allt elände plötsligt sopas bort och jag enbart kommer ”drabbas” av kärlek, lycka och framgång. Med tanke på att jag de senaste dagarna i tysthet tänkt att det inte kan bli mycket värre och t o m ifrågasatt om jag någonsin kommer bli glad igen kunde inte detta guldkuvertet kommit lägligare. Jag ser det som ett tecken, ett tecken på att mina försök att vara positiv har lönat sig. Summan motsvarar nästan på kronan min flygbiljett till Mallorca imorgon så fr o m NU lägger jag alla funderingar på om jag borde stanna hemma DEFINITIVT på hyllan!
20170510_123201 För att slippas skämmas över min blåvita kropp vid poolkanten kikade jag förbi Salong Veronica där Veronica i egen hög person fixade till mig med spray tan så att jag en kvart senare såg ut som en pepparkaka! Lite märklig känsla dock att jag förmodligen kommer vara betydligt brunare när jag landar i Palma imorgon kväll än när jag lyfter hemåt igen.. Men det är smällar man får ta. Oavsett så känner jag mig just nu som en VINNARE!20170517_164934Trevlig kväll!

Kram Å


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 17 maj, 2017 on 21:09 Svara

  Bra. Äntligen. Un ar dig allt som är positivt.
  Bara njut för det blir mer.
  Kram L

  • Åza Brennander 18 maj, 2017 on 13:07 Svara

   Jag tror du har rätt Lars! Kram Å

 2. Monica i Nacka 17 maj, 2017 on 22:24 Svara

  men grattis va kul 😉 ♥♥♥

  • Åza Brennander 18 maj, 2017 on 13:09 Svara

   TACK Monica! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna