VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ta seden dit man kommer


SHARMUTA (HORA) var det sista som sades innan mina vänner blev brutalt misshandlade en för övrigt lugn fredagskväll på Teatertorget i Växjö. 20170427_152252Samma dag som vi spelade in veckans poddavsnitt av MultiMammorna föll domen mot de tre arabiska killarna som helt oprovocerat överföll två mammor och två pappor som firat Saint Patrick´s day och väntade på att svärmor skulle ge dem skjuts hem. Läs mer HÄR.

Därför ringde vi upp Claudia Crowley Sörensson för att med egna ord låta henne berätta om överfallet, domen, känslorna och rädslan efteråt.ClaudiaClaudia berättar även om vad som hände bakom de stängda dörrarna i rättssalen och hur gärningsmännen gjorde allt de kunde för att få Claudia (som för övrigt också är invandrare) att framstå som RASIST!20170420_122237Nu riskerar väl även både jag och My att också bli kallade rasister som tar upp detta för många glödheta ämne MEN jag säger som i podden, det skiter jag faktiskt i för jag är INTE rasist men jag tycker fanimig att man ska ta seden dit man kommer och i vårt land slår man inte ner människor och kallar dem horor!

Veckans avsnitt av MultiMammorna hittar du HÄR,

Kram Å


Kommentarer


 1. Lars Karlsson. 7 maj, 2017 on 18:23 Svara

  Klart att man får ta seden dit man kommer.
  Det gäller ju även svenskar som utvandrar till andra länder.
  Fast kanske att man inte följer riktigt allt i en del länder.
  Sedan får vi ju faktiskt tycka , tänka och säga vad vi vill. Till och med skriva det.
  Men vi har ansvar för det vi skriver , tycker , säger och tänker.
  Jag tycker ju att blir man dömd för ett brott och är asylsökande eller har uppehållstillstånd då gäller inte dessa längre och man åker ut ur landet efter avslutat straff.
  När man kommer hit ska man få reda på vilka lagar som gäller.

  Och tjejer ni är inte rasister.
  Tack för ett bra avsnitt.
  Kram till er båda. L

  • Åza Brennander 7 maj, 2017 on 21:24 Svara

   Nej def imte rasister Lars! Tack. Instämmer. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna