VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gäst i Studion

Tänk att när jag i morse lämnade Småland var det SNÖ på vissa håll i länet, vilket känns fullständigt obegripligt efter en underbar vårdag i huvudstaden, som jag gästar några dagar för att kombinera både nytta och nöje,

Idag var det poddinspelning på agendan och premiär för vår första gäst i studion..IMG_4169 ..och inte vilken gäst som helst utan nämligen Mys son Ludvig som är 6 år och skötte sig alldeles utmärkt.IMG_415320170427_151831IMG_4148 Kul för övrigt med en gäst man inte behöver se upp till.. Eller som My uttryckte det.. ”du ser faktiskt t o m lång ut bredvid Ludvig”…20170427_152209(0)IMG_4174 Nu ska vi strax avsluta vår myskväll tillsammans och om du vill lyssna till veckans avsnitt av MultiMammorna (tyvärr utan Ludvig denna gång) hittar du det HÄR.

Trevlig kväll! Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna