VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Slut på Tramset

Nu får det räcka! Jag står inte ut en sekund till…..!
När jag för en stund sedan kom hem från jobbet gick det nämligen inte längre så nu får det vara slut på tramset!bild (84 of 206)Tidigt i morse skrev jag om hur gott det skulle bli med gröt till frukost efter att ha fastat två dagar. Men när det väl var dags att värma den där gröten for fastedjävlulen i mig igen och som en zombie drogs jag till pulvret och shakern istället. Jag har ju trots allt gått ner 1.5 kg på två dagar (självklart nästan uteslutande vätska såklart) så fastedjävulen viskade hånfullt i mitt öra”inte ska du väl bryta fastan redan, då kanske du går upp i vikt” och jag lyssnade på den lille elakingen.

Därför har jag skakat pulver även idag men när jag låste dörren till kontoret låste jag även in fastedjävulen, vilket kändes otroligt bra eftersom jag inte låsa upp igen förrän nästa vecka! HAHA!

Men du vet när man är så där utsvulten, när magen skriker efter mat och man inte kan tänka på något annat än mat, det är då är man sugen på ALLT. Så redan när jag kom innanför dörren och skymtade sonens halvätna tallrik med halvljumma rester från igår visste jag att det var kört. I vanliga fall hade jag gormat på honom att GENAST skrapa av tallriken i soporna och ställa in den i diskmaskinen. Men inte idag…20170426_165335 Samtidigt som jag slukade det ratade på tallriken fick jag en oemotståndlig lust att baka pizzabullar. Bilden ovan uttrycker tydligt den desperation jag kände där och då. Jag syftar på pizzabullarna som i all hast liknade allt annat än bullar och sonens renskrapade tallrik i bakgrunden..

Tanken är att jag ska bjuda på pizzabullarna och kycklingspett när Tim om en stund kommer hem ifrån innebandyn och för säkerhets skull har jag därför provsmakat tre stycken av dessa ruggigt fula men ljuvligt goda bullar med massor av riven ost, tomatsås, lök, oregano och skinka.. Bara för säkerhets skull..20170426_174424 För visst är det så att kalorier i mat som man provsmakar inte räknas? Något som jag utvecklar vidare HÄR.. 😉

Trevlig kväll!

Kram Å


Kommentarer


  1. Sofia 26 april, 2017 on 23:06 Svara

    Har du B A K A T ?!

    Det HÄR väntade jag mig INTE nånsin få se dyka upp i ditt bloggflöde. 😲😲😲

    • Åza Brennander 27 april, 2017 on 09:48 Svara

      Inte jag heller! Högst oväntat Sofia!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna