VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Inte långtråkigt i alla fall

Gårdagen var synnerligen omtumlande och mycket omväxlande måste jag nog säga..

Den bjöd nämligen på allt ifrån de känslor som rättegången mot Kräken som överföll min vän rörde upp till sammanträde med Tekniska nämnden (skulle tagit Sofias ordförandeklubba och drämt i huvudet på otäckingarna) och möte med redovisningsbyrån (eftersom jag är värdelös på siffror krävs mycket koncentration)…20170420_195553Bästa Åsa på Confido hjälper mig hålla ordning på debet och kredit i bolagen!
IMG_20170419_163732Att påstå att livet är långtråkigt vore en klar underdrift. 😉

En fin start på helgen önskar jag dig! Kram Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna