VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Utvisa KRÄKEN som stal min väns TRYGGHET

Tre män kallade henne och hennes väninna HOROR på arabiska innan de överföll min vän, hennes väninna och deras äkta hälfter helt oprovocerat. Två mammor och två pappor som var på väg hem efter en trevlig kväll tillsammans. Livet kommer aldrig bli sig likt för någon utav dem och som Claudia själv uttrycker det är hon för alltid bestulen på sin trygghet i samhället. Jag mår illa. Vilka jävla KRÄK!

Dagen efter misshandeln skrev Claudia så här:
”I Smålandsposten står det att upprinnelsen till storbråket var en ordväxling. Nej, upprinnelsen till bråket var att en man stod och höll om två kvinnor. Det var ingen ordväxling, de kallade oss för horor på arabiska och sedan small det. Ingen av oss hann svara innan slagen började hagla. Jag och Anna var horor som förtjänade stryk. Jonas försvarade mig och Anna. Han och Anna blev brutalt misshandlade framför ögonen på mig, jag skrek på Daniel, jag skrek på hjälp, allt vad jag kunde samtidigt som jag larmade 112.”20170420_122237För några timmar sedan avslutades rättegången mot de tre kräken. En rättegång som pågått under två dagar bakom lykta dörrar. Eftersom mitt kontor ligger mitt emot Tingsrätten tittade Claudia och hennes man Daniel förbi på lunchen och vi fick möjlighet att ventilera det som inträffat och krama om varandra lite.

Det de berättade, det som hänt bakom de låsta dörrarna är alldeles förskräckligt. Den avsaknad av respekt och den kvinnosyn de åtalade uppvisar är nämligen FRUKTANSVÄRD! Nu kanske jag går lite långt i personliga värderingar när jag uttrycker följande men jag skiter faktiskt i det! Om de arabiska männen döms för sitt brott kan jag inte på något sätt förstå varför de inte utvisas omedelbart, särskilt de som inte ens har uppehållstillstånd i Sverige! Men som vanligt blir det väl ett jäkla daltande med vård som kostar flera tusen per dygn och meningslösa löften om bot och bättring tills de är ute igen..domarklubba_foto_stefan_gustavsson I eftermiddags meddelades beslutet att två är försatta på fri fot i väntan på dom och att en är fortsatt häktad tills domen meddelas den 27:e…

Nu hoppas jag sannerligen att jag inte blir anklagad för att var rasist (vilket gärningsmännen kallar Claudia hennes vänner i rättssalen). Jag öppnar mer än gärna mitt hjärta för människor som flyr för sina liv och dessutom behöver Sverige invandring. MEN jag kommer ALDRIG acceptera att man utnyttjar min gästfrihet, kallar mig och mina vänner för horor OCH bevisligen begår brottsliga handlingar. Då ser jag inget annat alternativ än en omedelbar utvisning från mitt land!

Vill du läsa Claudia Crowleys berättelse hittar du den HÄR.

Å


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 20 april, 2017 on 19:17 Svara

  Jag håller med dig.
  Skulle en svensk under samma förhållande begå ett likvärdigt brott i vissa länder så är det kört.
  Beklagar verkligen det dina vänner råkat ut för.
  Kram L

  • Åza Brennander 20 april, 2017 on 19:46 Svara

   JA det är förskräckligt Lars! Tack! //Å

 2. GC 20 april, 2017 on 20:04 Svara

  Den vanmakten jag känner inom mig då jag läser vad som hänt är smärtsam. Finns tydligen inget att göra längre än att hålla sig inne. Sverige är för farligt att vara ute i nu.

  • Åza Brennander 21 april, 2017 on 12:26 Svara

   Det är ju FÖRSKRÄCKLIGT om man känner så GC! Kram Å

 3. Sofia 20 april, 2017 on 20:14 Svara

  Vänner av den bästa sorten. :) <3
  Alltihop som hänt och händer är bara så ruttet och rent ut sagt förjävligt….

  • Åza Brennander 21 april, 2017 on 12:26 Svara

   Ja sannerligen genomruttet Sofia! Kram Å

 4. Nettan i sumpan 20 april, 2017 on 20:37 Svara

  Jag blir så jäkla arg och ledsen. , Håller med dig ut med dom, sluta dalta!

  • Åza Brennander 21 april, 2017 on 12:27 Svara

   Ja det får fanimig vara slutdaltat nu Nettan i Sumpan! Kram Å

 5. Mia 20 april, 2017 on 20:45 Svara

  Vilka jävla as…..när ska våra flata politiker vakna?

  • Åza Brennander 21 april, 2017 on 12:28 Svara

   Ellerhur?! Jag tror och hoppas att de har vaknat Mia men jag tror också att det kommer ta tid att vända situationen…. Kram Å

 6. Monica 20 april, 2017 on 22:28 Svara

  Dags för folk att vakna!!

  • Åza Brennander 21 april, 2017 on 12:28 Svara

   Hög tid Monica! Kram Å

 7. MiaPet59 21 april, 2017 on 09:51 Svara

  Fy fanken så arg jag blir…
  Tar gärna emot flyktingar som vill komma till vårt land och leva tryggt och följer dom lagar vi har, MEN så fort dom bryter minsta lilla mot dessa lagar, då ska dom ut…dom har förverkat all rätt att få stanna…
  Vi har svenska skitstövlar som behöver platserna i fängelserna…så av den anledningen ska dom från andra länder ut…
  Sen all heder åt alla dom som kommer hit, jobbar hårt på att lära sig språket, vår kultur och som sen jobbar hårt för dom vill inte ligga samhället till last…

 8. Helene Zulauf 22 april, 2017 on 09:00 Svara

  Finns inga ord för detta. Kan inte förstå. Dessa människor (om man ens kan kalla dem det) har ingen respekt för andra människor varken levande eller döda. Saknar helt känslor och hyser ingen empati. Kan absolut inte känna kärlek, medkänsla eller tacksamhet mot människorna eller landet som så generöst öppnat sin famn för dem då de flytt krig och död. Blir så rädd och framförallt ledsen när jag tänker på mina fyra barn som ska växa upp i detta ”nya” Sverige 😞

  • Åza Brennander 22 april, 2017 on 14:44 Svara

   Förstår dina känslor Helene. Tyvärr… Kram Å

 9. Ewa 22 april, 2017 on 12:23 Svara

  Sååååååååååå bra skrivet Åza!!!!Håller med dig i allt!!!! Utvisning skall ske direkt och inget daltande med dessa personer.Flata politiker har vi gott om Tyvärr vågar ingen ta tag i detta problem.
  Kram på dig!

  • Åza Brennander 22 april, 2017 on 14:45 Svara

   Ja tyvärr är det nog så Ewa… Tack. Kram Å

 10. jaime 22 april, 2017 on 19:08 Svara

  If I was a leader of a politic party, I would be heavy with my hands with those that are breaking the laws and making Sverige unsafe! No one would call me racist because I am not white, but still a Swedish citizen that love that country. Sweden have to do something, and it have to be done very soon! Or we loose one of the most beautiful places on earth! All races and colours must unite to save our country! Kram från Australien!
  Jaime Jiménez

  • Åza Brennander 22 april, 2017 on 21:36 Svara

   Couldn´t agree more Jaime! Greetings to Australia from Sweden. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna