VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tekniktrubbel, Skämskudde och en Glad Tunika

Ikväll vill jag börja med att visa upp min nya tunika med snakemönster från Lise Sandahl. Den har nämligen gjort mig glad hela dagen och jag ÄLSKAR kläder som gör mig glad. Extra mycket just nu dessutom eftersom jag är VANSINNIG på sonen som berövat mitt hem på 2 av 2 iPad laddare vilket innebär att jag inte kan läsa igenom handlingarna inför morgondagens sammanträde. Innebärande att det imorgon blir Skämskudde för mig på Tekniska nämnden.20170419_142908 Nå väl, så här glad och koncentrerad var jag när svägisen/kollegan tipsade om en liten balettövning för att göra den glada tunikan rättvisa. Tycker väl själv att det gick sådär…eller?

Hur som helst både började OCH slutade dagen med tekniktrubbel…20170419_085415 Tidigt i morse mötte Alina och Johnny från Företagarna Växjö upp mig på Espresso House där jag lite senare skulle köra en livesändning i något vi kallar Fika med Företagarna. Det var premiär för konceptet och lite pirrigt men vi tyckte oss ändå ha riktigt bra koll på läget. Vår första gäst, Daniel de Sousa som är VD för Visma Spcs, slog sig ner med en kaffe i fåtöljen och vi drog igång sändningen som planerat. 20170419_094851(0) En fikarast (c:a 15 min) senare var vi klara. Jag var väldigt nöjd med resultatet (det är inte svårt att intervjua proffs som Daniel) men Johnny såg lite besvärad ut. Av någon outgrundlig anledning hade nämligen de sista 5 minuterna försvunnit ut i cybervärlden och alltså inte sparats på Företagarnas Fb sida.

Först blev jag såklart jättebesviken men när Daniel föreslog att vi skulle göra en ”omtagning” sansade jag mig och med facit i hand blev det t o m ganska roligt.20170419_094840Slutet gott, allting gott. Vill du lyssna till en ung och oerhört inspirerande VD hittar du BÅDA livesändningarna HÄR.

Det var mycket med Företagarna idag. En minut sen rusade jag direkt vidare till Kommunhuset där Johnny och jag träffade Jan och Jesserina från Näringslivskontoret för att gå igenom våra nomineringar till Årets Företagare… 20170419_105744 Ett ärofyllt och superkul uppdrag som kommer bli såååååå bra, det är jag helt säker på.

Därmed var det mesta löst så här långt, utom den där förbaskade mobilladdaren då förstås.

Kram från den småländska Argbiggan med glad tunika 😉

Å


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson. 19 april, 2017 on 21:45 Svara

  Ja det var en mycket snygg tunika.
  Men svägerskan råd. Hmhm.
  Ja då var laddarna borta igen.
  Har inte du en väska att ha en extra i som en viss person inte vet om. Gärna en som går att använda till alla som du behöver ladda.
  Kram L

  • Åza Brennander 19 april, 2017 on 22:54 Svara

   En viss person listar ut ALLT och dessutom är de där laddarna av Äpple märke så de funkar inte till mina andra enheter. #jäklaskitapple KramÅ

 2. Anna 20 april, 2017 on 11:52 Svara

  Läser din blogg då och då och slås av att du aldrig markerar reklam. De flesta av dina inlägg är ju reklam, som nu den hör blusen, skriv gärna det så att vi läsare får den infon👍

  • Åza Brennander 20 april, 2017 on 14:22 Svara

   Tack för input Anna. Det framgår i texten som inlägget inleds med men jag inser att det inte är så tydligt. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna