VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det Sämsta med Våren

Tänk att det faktiskt var vårdagjämning igår och att det är dags att ställa om klockan i helgen! Återigen konstaterar jag att tiden fullkomligt flyger iväg med tanke på att det känns som alldeles nyss jag plockade ner adventsstjärnorna. Snart sitter man väl där och kör rullstolsrace med svägisen/kollegan på ålderdomshemmet och undrar hur fasiken man hamnade där när det känns som igår man fyllde tretti!

Oavsett så är ju det mesta fantastiskt bra med att våren har kommit! Kan faktiskt bara komma på en grej som är lite besvärande..20170315_114250 ..nämligen att det är tvärt omöjligt att ta en normal selfie med solen i ansiktet!

En härlig vårdag önskar jag dig!

Kram Å


Kommentarer


 1. Lars Karlsson 21 mars, 2017 on 06:19 Svara

  Det blev en bra bild.
  Två snygga brudar i vackert väder.
  Kram L

  • Åza Brennander 21 mars, 2017 on 13:54 Svara

   Hahaha, tack Lars! Läge för nya glasögon kanske? Kram Å

   • Sofia 23 mars, 2017 on 11:00 Svara

    Hahahaha…

 2. Sofia 21 mars, 2017 on 11:03 Svara

  Vänta lite nu… adventssjärnorna hänger ju fortfarande uppe på kontoret! 😛 Ja faktiskt är de där året runt om jag inte sett fel… 😉

  Kombon selfie-med-solen-i-ögonen och allergi-med-påsar-under-ögonen är inte heller helt glamorous!

  PoK

  • Åza Brennander 21 mars, 2017 on 13:54 Svara

   På jobbet ja!!! Hemma åkte de ner Tjugondagknut! Är ju så förskräckligt besvärligt att sätta upp dem på kontoret så de får hänga i ett år till ;-). Är det någon som klär med-solen-i-ögonen och allergi-med-påsar-under-ögonen så är det du kära svägis! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna