VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sex och Sushi

God kväll fina du!
Ikväll är jag INTE stark kan jag lova men vad gör väl det när man är glad och lycklig? Sådär som jag alltid blir efter att ha träffat en massa härliga människor och kryddat mitt liv med nya upplevelser. Min mamma brukar skälla på mig när jag är uppe halva nätterna och partajar. Hon menar nämligen att jag är för gammal för det och att nattsuddandet sliter ut mig i förtid.. Hon kanske kan ha en liten poäng i det men jag brukar försvara mitt leverne med att alla häftiga möten, skratt och roliga grejer snarare förlänger mitt liv än förkortar det! Håller du med mig eller min mor?
IMG_20170317_163543Ikväll blir det ingen avancerad matlagning för min del men däremot mysigt häng med den bästa jag vet.20170316_21033920170316_210301Måste få avsluta med helgens mest udda upplevelse… I the middle of nowhere hittade vi det här fantastiska haket i förmiddags. På McDragan´s (kolla skyltarna) kan du ”festa som en RIKTIG KUNG” sju dagar i veckan. Perfekta stället att fira sin födelsedag på eller varför inte lägga nästa personalfest på Café Mc Dragan, något jag ska föreslå för festkommittén (svägisen/kollegan) det första jag gör på måndag..20170318_121503 Trevlig kväll!

Kram Å


Annons

Kommentarer


  1. Fredrik 18 mars, 2017 on 20:02 Svara

    Jag har passerat det där stället i ex antal år 2 ggr varje dag. Ibland är damerna ute och hoppar hopprep…. Då sänks hastigheten på vägen utanför drastiskt!
    Grannarna är säker överentusiastiska över de glada ljusdekorationerna hahaha.

  2. Sofia 18 mars, 2017 on 20:24 Svara

    Kika gärna in hos mig , skriver om småbarnslivet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella . <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna