VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PRECIS som vanligt och Sista chansen

Lösögonfransarna hänger på trekvart, jag tycker att jag ser tjock ut i klänningen och hittar inte fjädrarna jag ska ha i håret. Läget är med andra ord PRECIS som det brukar vara när jag ska iväg på fest, bortsett från att jag inte vanligtvis använder lösögonfransar och fjädrar..bild (6 of 206) Hmmm, men jag kanske borde omvärdera det där med fjädrar för jag inser att det förmodligen är supertrendigt eftersom det t o m är en detalj på toppen jag just nu tävlar ut. Men det är såklart annorlunda att ha dem i håret. Oavsett har du fortfarande chansen att vinna toppen från Love Forever på bilden nedan för det är först vid midnatt tävlingen avslutas och när jag har vaknat imorgon som jag utser vinnaren. Tävlingen hittar du här. Trevlig kväll!

Kram Å


Annons

Kommentarer


 1. Tina 17 mars, 2017 on 19:13 Svara

  Du blir säkert ursnygg…
  Kram

 2. Lars Karlsson 17 mars, 2017 on 19:44 Svara

  Det blir bra .
  Du kommer att vara ursnygg en toppentjej med en underbar figur.
  Kram L

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna