VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Smart, Pinsam, Patetisk och FÖRBANNAD

Ibland händer det att jag blir helt MATT i knävecken över hur fruktansvärt elaka och trångsynta folk kan vara. Idag är en sådan dag…

Det är helt enkelt TRAGISKT att så många människor utgår ifrån att det finns sluga baktankar och strategier bakom det mesta istället för att tro på omtanke, välvilja och vänskap. Jag tycker faktiskt uppriktigt SYND om alla dem för uppenbarligen har de aldrig haft en riktigt vän…bild (58 of 206)Bakgrunden till mina känslor och tankar är de elaka kommentarer som den sortens människor som inte skriver ut sitt namn sprider på en annan blogg. Ni borde verkligen skämmas! Hela högen! Att sparka på någon som ligger ner är lågt. Vad hände med att hjälpa istället för att stjälpa??

I det här fallet handlade det om något så simpelt som ett blogginlägg My gjort där hon kort beskriver att hon inte är på topp och hänvisar till det jag skrev om att det var en mycket ledsen och trasig My jag mötte upp i måndags för att spela in podd. Med risk för att bli anklagad för att bara vara ute efter att öka trafik hittar du Mys inlägg här och mitt här.

Det gör mig upprörd och förbannad att så många utgår ifrån att allt skulle vara någon jävla mediacirkus där My utstuderat söker empati och tar på sig ”offerkoftan”, att mitt inlägg var riggat och att vi hade en uttalad strategi för att skapa trafik oss emellan och till podden. Tro det eller ej men det handlade bara om att jag försöker finnas där för en vän som behöver mig lite extra mycket just nu!

Ikväll säger jag FUCK YOU ALL till alla elaka, namnlösa människor! Om NI hade mött den My jag tillbringade större delen av måndagen tillsammans med, om NI hade känt henne som jag gör, om NI inte hade haft så fördärvade själar så hade ni aldrig ens kommit på tanken att skriva som ni gör! Fy fan vilka små människor ni är! Kan ni inte bara sluta sprida hat och hellre hålla tyst om ni inte har något snällt att säga?

De värsta påhoppen vill jag inte lägga upp här men en sak är säker. Jag är hellre smart, pinsam och patetiskt än Anonym…3shh Till ”J” vill jag inflika att inlägget skrevs EFTER att vi spelat in söndagens poddavsnitt så jag var 100 % säker på att jag inte gjorde något fel när jag framhöll hur modig och bräcklig min poddkollega är just nu. I ärlighetens namn skulle jag SJÄLVKLART aldrig hänga min vän.agag  Det är ju en himla tur att INGEN som inte vill behöver lyssna på podden men om NÅGON skulle vilja det heter den MultiMammorna och du hittar den här (bakslug som jag är fick jag just in ytterligare en smart länkning tack vare Kics).2asgaag1ahgagMonica är den som får avrunda ikväll med att slå huvudet på spiken med en riktig mitt i prick kommentar! För visst är det väl märkligt att så många kan ha sådan superkoll på någon de inte känner men uppenbart föraktar så mycket, vars blogg de inte läser och vars podd de inte lyssnar på? Ibland är livet ett mysterium…

//Å


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 16 mars, 2017 on 20:10 Svara

  Sådana människor gör mig verkligen arg och sur.
  Tack Åsa för att du säger ifrån och stöttar My.
  Hoppas bara att trollen fattar något också.
  Kram till er båda fina mammor.
  ❤ L

 2. K 16 mars, 2017 on 20:47 Svara

  Den där äckliga Bloggbevakningssidan borde läggas ner pronto. Så grisiga människor som huserar där. Fyyy fasen😡

 3. Helena 16 mars, 2017 on 20:54 Svara

  Fruktansvärt hur människor beter sig,man blir så ledsen. Man måste verkligen inte älska alla,men för den skull måste man inte kasta skit på folk. Skickar en stor kram till er båda. <3 Skönt för My att hon har en så fin vän som dig.

 4. Monica i Nacka 16 mars, 2017 on 21:20 Svara

  tummen upp för dig som sätter stopp på skitsnack, den sidan är helt galen , mobbing på Hög nivå man blir fasen mörkrädd, inte konstig det finns krig i världen… Kram ♥

 5. Linda 16 mars, 2017 on 21:36 Svara

  Hej brukar inte kommentera men bara kolla ip adressen och polisanmäla alla på hopp skulle jag göra…
  Om det är så gammla vänner till er eller personer som sitter i Sverige och gottar sig..
  /LINDA

 6. Monica 16 mars, 2017 on 21:52 Svara

  😘

 7. Patricia nilsson 16 mars, 2017 on 21:52 Svara

  Blir så ledsen av att läsa dessa elaka kommentarer
  Ledsen för deras skull , tänk va bittra de är och sååå dåligt de måste må
  Kram på er alla ❤

 8. Evakarin 17 mars, 2017 on 00:40 Svara

  Trodde sådant skitprat endast fanns lågt ner i skolåldern!!! Bland småtöser !!! Aj aj vad ynkligt
  Heja er och heja er roliga podd
  Lyssnar i bilen varje v
  Tjiing eken

 9. Karin 17 mars, 2017 on 01:07 Svara

  Tänker på er. Förstår inte att människor kan vara så elaka och bara anta en massa saker om en person de inte känner. Men ni visar att riktig vänskap finns ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna