VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En Rafflande MELODIFESTIVAL FINAL väntar

God morgon!
Ikväll smäller det! Då är det ÄNTLIGEN dags för Melodifestival Final och startfältet är GRYMT på flera sätt. Dels för att det är några grymt bra bidrag men även för att det är grymt svårt att plocka ut vinnaren. För tredje året i rad sitter jag i P4 Kronobergs Mellopanel och igår eftermiddag var det dags för mig och Mello-Pontus att tycka till om årets startfält.
20170310_113351Tidigare har jag faktiskt lyckats plocka ut vinnarna men i år tror jag det blir knivigt. Mycket p g a att jag inte tror att min favorit är den som svenska folket kommer välja. Dock har jag en god andrahandsfavorit som jag är ganska övertygad om att internationella juryn också kommer gilla och därför är det NANO med Hold on som jag tippar som vinnare och också den låt som har störst chans i ESC.
20170310_114058MEN om man tittar på oddslistorna är det Wiktoria med As I lay me down som kommer stå som vinnare. Även det en bra låt men inte i närheten av min personliga favorit Robin Bengtsson med I can´t go on (att just Robin är min favorit retades jag mycket för redan förra året och i år var inget undantag).
20170310_114009Vill du lyssna på oss när vi är ense och oense om hur det kommer gå i kvällens final hittar du Mellopanelen 37 minuter in i P4 Eftermiddag med Jocke Wallgren, Martina Svensson och Per Brolléus HÄR.
20170310_120628Vem tror DU vinner ikväll? Blir det Wiktoria eller kanske är det Owe Thörnqvist som överraskar igen. Jag har sällan varit så osäker som jag är inför kvällens final, så den lär bli RAFFLANDE! Må bästa man (eller kvinna) vinna och njuuuuuut av kvällen för det ska jag!
20170310_114035 Kram Å


Kommentarer


  1. AnneM 11 mars, 2017 on 08:02 Svara

    Hej och godmorgon! Ja det är verkligen ett svårtippat startfält ikväll! Så många bra bidrag. Robin B är min favorit men Mariette sjunger också verkligen bra också. Här i Stockholmsområdet har vi strålande sol just nu. Ska sätta fart och få lite gjort under dagen för att sen krypa upp i soffan med ena dottern och riktigt njuta av Mello. Tack för en trevlig blogg,
    Kram fr. AnneM

    • Åza Brennander 12 mars, 2017 on 19:17 Svara

      TACK själv för trevliga små inlägg som gör mig glad AnneM. Hoppas din mellokväll blev till belåtenhet. VÅR favorit vann ju. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna