VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På tiden och rabattkod

Tjohoo och välkommen lillelördag!
Denna dagen vill jag börja med att berätta att världens bästa Bobby Oduncu äntligen börjat blogga igen och det var minsann på tiden!_DSC6159Om du kikar in på Bobbys blogg hittar du utöver en massa spännande saker från hans liv även massor av information om Superhair (som jag och typ halva bekantskapskretsen stoppar i oss för glatta livet eftersom hår och naglar växer som ogräs)! Psst, just nu får du dessutom 20% rabatt om du använder koden som du hittar på hans blogg._DSC6007Bilderna är från premiärbrunchen för MultiMammorna och just nu hittar du fler sköna vimmelbilder från vårt event om du bläddrar i veckans nummer av Hänt Extra.

En fin dag önskar jag dig. Kram Å

Foto: Daniel Ahlberg


Kommentarer


  1. Monica 8 mars, 2017 on 09:56 Svara

    Fina bilder!🙂

    • Åza Brennander 8 mars, 2017 on 23:48 Svara

      Tack Monika. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna