VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte så Kaxig och Felinformerad

Eftersom jag har avslöjat så mycket som rör min skönhetsoperation kan jag ju lika gärna fortsätta i samma anda och berätta att en konsekvens av den var att jag inte fått träna på flera veckor!

För mig som gillar att träna var det såklart en katastrof när jag insåg det först EFTER operationen (jag hade fått fel informationsbroschyr) och på alla sätt försökte övertala kirurgen att få köra igång med träningen 1 vecka efter operationen eftersom det stod i MIN informationsbroschyr.

Efter att ha slutat med smärtstillande var jag inte lika kaxig kan jag lova och när kirurgen förklarade att de stygn jag hade på utsidan inte var något mot vad jag hade på insidan höll jag på att svimma..
DagnyDay2 Men nog om mitt självvalda beslut att lägga mig på operationsbordet (som du kan läsa mer om här) för just nu är jag JÄTTEGLAD över att kunna köra igång med träningen igen och EXTRAGLAD över att äntligen få inviga mina nya träningskläder!DagnyDay14 Att designern Illana Kuger har en historia som badklädesdesigner kan man nog ana på linjerna och den kvinnliga designen i varumärket Koral som kommer från Los Angeles.DagnyDay19 Så nu när jag både är tillåten att träna OCH har en ny träningsoutfit finns det inte längre några ursäkter för att vara lat, även om jag lärt mig uppskatta viloläget också för att vara helt ärlig. Det är bara att på´t igen och hitta tillbaka till rutinerna jag mår bäst utav!DagnyDay9 Trevlig kväll!

I samarbete med Dagny Day. Foto: Vindro


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 28 februari, 2017 on 21:25 Svara

    Mmm en duktig fotograf.
    Men motivet är extra fint.
    Kram L

    • Åza Brennander 5 mars, 2017 on 18:25 Svara

      TACK Lars! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna