VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fullständigt OTÄNKBART

För mindre än ett år sedan hade det varit fullständigt otänkbart för mig att göra det jag gör ikväll. Då hade jag idiotförklarat mig själv, klättrat på väggarna och undrat om det var dags att söka hjälp.

Då syftar jag inte på att jag parkerade min nytvättade bil under en ek full av bajsnödiga fåglar när jag städade ur den tidigare idag..20170225_142523 Nej jag syftar på något betydligt viktigare än att bilen var fullpepprad med fågelskit nämligen att jag kommer tillbringa en barnfri lördagskväll enbart i sällskap av Råttan och att jag inte vill något hellre. DET hade varit fullständigt otänkbart och hade känts som en helt bortkastad helg för några månader sedan. Ikväll är det alternativet som skulle vara bortkastat för just nu behöver jag bara lugn och ro och det innebär definitivt inte att umgås och vara social.
20170225_144433Om en stund kryper jag och stinkbomben upp i soffan tillsammans för att kolla på den sista delfinalen i Melodifestivalen och sätta mobilen på ljudlös som en del i min otillgänglighet och återhämtningsprocess! Dessutom hade vi så trevligt sällskap igår att det räcker och blir över för hela helgen. 😉20170224_213720 Recept på mina favoritmusslor hittar du HÄR.20170224_214138 Kram Å


Kommentarer


  1. Bjorn Eidehall 25 februari, 2017 on 20:13 Svara

    Oj, inte visste jag att råttan åt musslor och drack vin :-) Cool hund :-)

    • Åza Brennander 25 februari, 2017 on 20:20 Svara

      Hahaha ja hon är grymt cool Björn! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna