VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag är BITTER och bryr mig SKITMYCKET

Om man bortser från att jag för tillfället knappt har en fungerade hjärna, att jag har magontet från helvetet och att jag är galet bitter över att jag inte fick gå på kommunens välkomstfest i samband med Melodifestivalen så kanske det ändå blir en riktigt bra dag idag. Därför försöker jag mig på ett GOD MORGON trots allt.

Det hade varit så enkelt att säga att jag inte bryr mig om en fjuttig kommunfest, rycka på axlarna och säga att jag bara tycker att allt är ett löjligt jippo i min hemstad men tyvärr känner jag inte alls så. Jag bryr mig SKITMYCKET, tycker det är allt annat än löjligt och vill dela med mig av ALLT som händer både på och utanför arenan denna veckan när Melodifestivalen gästar MIN stad i MIN kommun. 20170216_133146MEN, vem är jag att klaga? Jag har ju faktiskt förmånen att få gå på pressträffarna och se artisterna repetera live (tack SVT)! Bara det är såklart en upplevelse mycket större än en kommunfest och jag är verkligen JÄTTETACKSAM för att jag har den möjligheten. Så med det sagt är det hög tid att svälja bitterheten och skruva upp humöret.

Nu måste jag kila vidare för innan min Mellodag drar igång ska jag ut med hunden och bränna fett i skogen, släcka bränder på kontoret och spela in lite reklam. Vi hörs snart igen!IMG_20170216_202058 Kram Å


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 17 februari, 2017 on 05:56 Svara

    Hihi du är häftig.
    Jag är avis på dig och lite bitter.
    Varför inte jag?
    Njut.
    Kram L

    • Åza Brennander 20 februari, 2017 on 22:46 Svara

      Skönt att slippa vara ensam i bitterheten Lars ?. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna