VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mitt eget fel – Jag skyller inte på något

Det är sannerligen inte roligt att upptäcka att kläderna sitter som korvskinn och att man knappt vågar andas av rädsla för att spräcka en söm. Igår hände det oroliga mig när jag skulle prova den klänning jag länge planerat ha på balen jag är inbjuden till i helgen…

Jag tänker INTE skylla på att jag har slutat röka, att jag varit på semester eller julmaten. Vartenda gram har jag nämligen tuggat i mig fullt medveten om eventuella konsekvenser och igår fick jag kvittot på att intaget av energi varit betydligt högre än förbrukningen en längre tid. Jag har helt enkelt lagt på mig några kilon för mycket för att komma i min balklänning. Med tanke på att balen går av stapel på Grand Hôtel på lördag skulle det inte spela någon roll om jag levde på luft resten av veckan. Jag skulle ändå inte kunna sitta i den utan att le ganska ansträngt hela kvällen.

Men inget ont som inte för något gott med sig. Ikväll har jag nämligen varit i Himmelriket och vänt. Vi har nämligen en helt fantastisk butik som säljer bl a bal- och brudklänningar här i stan och jag har t o m hört viskas att någon av Blondy & Blackys klänningar synts på ett av våra prinsessbröllop. Därför åkte jag till min skolkamrat Petra efter jobbet och bad om hennes hjälp så här i sista minuten. Det visade sig att det största problemet inte var att hitta en klänning som passade, det var att välja mellan allt underbart som fanns i butiken.

En av mina favoriter som länge var topp 2 för mig var denna.20170206_180425Den andra var denna lite Frost inspirerade kreation.20170206_174721Denna kvalade inte in som favorit men var väldigt söt och satt som en smäck!
20170206_181206Den turkosa nedan föll på mållinjen.20170206_175721Det var verkligen en helt fantastiskt känsla att få gå bananas bland tyll och paljetter på Blondy & Blacky.20170206_175127 Denna var ungefär lika trång i livet som min gamla klänning, vilket du förmodligen ser på det något ansträngda leendet som jag inte hade velat visa upp vid middagen.

Utav klänningarna jag provade var det bara en som jag inte gillade. Det var absolut inget fel på klänningen den var bara så inte jag..20170206_180749 Beslutsvåndan var stor när jag skulle välja mellan mina två favoriter och när jag slutligen bestämt mig för en utav dem fick Petra en snilleblixt och hämtade ytterligare en klänning av en helt annan sort och jag var nära på att svimma när jag såg vad hon bar fram.. 20170206_180422 Vad det blev istället får du se på lördag men ledtråden är isprinsessa ;-).

Trevlig kväll. Kram Å


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 7 februari, 2017 on 22:42 Svara

    Hihi det blev nr 2 uppifrån. ?

    • Åza Brennander 9 februari, 2017 on 21:08 Svara

      Nope, det blev en heeeelt annan Lars. Du får se i helgen. Kram Å

  2. AnneM 8 februari, 2017 on 19:16 Svara

    Så snygga klänningar men min favorit är den marinblå med guld kring livet,klassiskt elegant. Men ska bli roligt att se vad du väljet! Du resonerar helt rätt angående viktuppgång,det beror ju helt enkelt på vad man stoppar i sig i förhållande till kroppsarbete. Man blir ju inte tjock av luft! Har också några pluskilon kring midjan som tillkommitbi vinter. Hoppas du får trevligt i helgen i finklänning! / kram fr AnneM

    • Åza Brennander 9 februari, 2017 on 21:09 Svara

      Den blå var UNDERBAR och det är inte omöjligt att jag väljer den också i framtiden.. MEN klänningen jag valde kommer vara en överraskning tror jag.. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna