VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IDIOTER är överflödiga i mitt liv

Det blev inte bättre, varken framåt dagen eller efter promenaden med Råttan. Man skulle t o m kunna säga att det faktiskt blev sämre och att påstå att jag är trött och uppgiven är en underdrift. I relation till elakingen som fortsätter göra allt som står i sin makt för att sänka mig känns det i o f s ganska trivialt att det ligger en stor hög med nedspydda täcken, kuddar, madrass och kläder i carporten eftersom min tvättmaskin orsakar översvämning och tvättstugan är fullbokad samt att jag p g a det var tvungen att investera i nytt dito. one (16 of 23)2Inte heller att Tim kräkts så mycket att han förmodligen spräckt ett blodkärl (inte farligt enligt sjukvårdsupplysningen), att det stinker kräk i hela huset, att Tim valt att stanna en natt extra hos mig, mycket välkommet i vanliga fall men inte helt optimalt när en maginfluensa just denna veckan skulle få ganska stora konsekvenser både på det privata och arbetsmässiga planet och att jag måste jobba dygnet runt i några dagar överskuggar det faktum att IDIOTER är överflödiga i mitt liv. Måtte magsjukan och trasiga tvättmaskiner drabba dem också!
andra-kräksjukor1//Å


Kommentarer


  1. Tina 7 februari, 2017 on 07:04 Svara

    God morron. Så IDIOTEN fortsätter att förpesta din tillvaro. Vad ska till för att få ändring? Att folk inte kan hålla fre´ på sig och sköta sitt.
    Kram och ha en bra tisdag

    • Åza Brennander 7 februari, 2017 on 09:25 Svara

      Jag vet inte Tina. Känns ganska uppgivet faktiskt och puckot har haft problem med att sköta sitt i flera år. Så det ser inte så ljust ut. Kram på dig occkså!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna